305
Βαριές καταγγελίες και σοκαριστική περιγραφή από τον εικονιζόμενο αριστερά Παναγιώτη Ρήγα κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου | SOOC/CreativeProtagon

«Με έπιασε από τον λαιμό! Κάτι πρέπει να γίνει»: Ο Ρήγας επιβεβαιώνει τις καρεκλιές Τζανακόπουλου

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2023, 10:31
Βαριές καταγγελίες και σοκαριστική περιγραφή από τον εικονιζόμενο αριστερά Παναγιώτη Ρήγα κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου
|SOOC/CreativeProtagon

«Με έπιασε από τον λαιμό! Κάτι πρέπει να γίνει»: Ο Ρήγας επιβεβαιώνει τις καρεκλιές Τζανακόπουλου

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2023, 10:31

Πληροφορίες λίγες ώρες πριν από την «έξοδο Τσίπρα» στο Ζάππειο ήθελαν τον στενό συνεργάτη και συνοδοιπόρο του απερχόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο (βουλευτή Α’ Αθηνών), να επιτίθεται τη νύχτα της 25ης Ιουνίου, μετά τη νέα εκλογική συντριβή, στον Παναγιώτη Ρήγα, άλλοτε γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Οχι λεκτικά, λόγω του έτσι κι αλλιώς τεταμένου κλίματος στην Κουμουνδούρου, αλλά με βρισιές και καρεκλιές, εγκαλώντας τον για το εγχείρημα της διεύρυνσης προς το ΠΑΣΟΚ.

«Μετά τα “γαλλικά” τον λόγο είχαν οι … καρέκλες και τα τραπέζια του γραφείου του πέμπτου ορόφου. Η φασαρία προκάλεσε την περιέργεια πολλών συνοίκων του ορόφου, οι οποίοι “είδαν και έπαθαν” να μαζέψουν τον μαινόμενο κ. Τζανακόπουλο», ήταν η περιγραφή (εδώ) της στήλης Inside Stories στο ot.gr και την Παρασκευή ήρθε η επιβεβαίωση του άγριου επεισοδίου από τον ίδιο τον κ. Ρήγα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο  Παναγιώτης Ρήγας δεν δίστασε να κάνει λόγο για «τραμπούκικη επίθεση» από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

 

«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό… Ηταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω», περιέγραψε και κατέληξε για το επεισόδιο λέγοντας: «Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει».

Η φράση αυτή αφορούσε την πρόθεση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (τα οποία φέρεται να ήταν μπροστά στο επεισόδιο) να αξιώσουν την παραπομπή του «βαρύ» Δημήτρη Τζανακόπουλου στο Πειθαρχικό του κόμματος.

Αυτό άλλωστε φέρεται να αποτέλεσε τελικά και την αιτία της απόφασης του πρώην υπουργού και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθεί από όλα τα κομματικά όργανα, υποβάλλοντας μάλιστα και επιστολή με αποδέκτες –κυρίως– τα εν λόγω στελέχη.

Το απόγευμα της Πέμπτης, πηγές της Κουμουνδούρου έσπευσαν βέβαια να διαψεύσουν τα περί «παραίτησης Τζανακόπουλου», το ότι δεν προχώρησε το θέμα, ωστόσο, αποδίδεται σε –μία ακόμη– απόπειρα εκτόνωσης της έντασης…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...