169
O Γιάννης Οικονόμου στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα | /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Με 32 λέξεις απάντησε ο Οικονόμου στη συνέντευξη Σαμαρά

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2021, 13:00
O Γιάννης Οικονόμου στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα
|/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Με 32 λέξεις απάντησε ο Οικονόμου στη συνέντευξη Σαμαρά

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2021, 13:00

Τριάντα δύο λέξεις. Τόσες χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια του μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα, για να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πώς σχολιάζει η κυβέρνηση τα όσα είπε στη συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο» ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, ως γνωστόν, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του τόσο για την πολιτική που ακολουθεί η Αθήνα απέναντι στην Τουρκία, όσο και για τις επιλογές που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Ισως να ήταν και πολλές. Ο κ. Οικονόμου είπε συγκεκριμένα:

«Δεν έχω κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις και τις απόψεις του πρώην Πρωθυπουργού. Ο κ. Σαμαράς είναι πρώην Πρωθυπουργός, δεν θα σχολιάσω ούτε τις απόψεις, ούτε τις σκέψεις του για κανένα ζήτημα».

Το μη σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου φαίνεται πως είναι και η προσέγγιση του Μεγάρου Μαξίμου απέναντι στον κ. Σαμαρά, ο οποίος με τις συνεντεύξεις του, ανά διαστήματα, επιχειρεί να διεκδικήσει έναν ρόλο στα πράγματα της ΝΔ και να επηρεάσει, κατά πώς νομίζει, την ιδεολογική κατεύθυνση της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...