173
Κάποιοι θέλουν να χυθεί αίμα αστυνομικού, επανέλαβε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών | ΙΝΤΙΜΕnews

Μαυροειδάκος: Εικόνες ντροπής για το κράτος δικαίου από την «αναρχική αστυνομία»

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2021, 11:07
Κάποιοι θέλουν να χυθεί αίμα αστυνομικού, επανέλαβε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών
|ΙΝΤΙΜΕnews

Μαυροειδάκος: Εικόνες ντροπής για το κράτος δικαίου από την «αναρχική αστυνομία»

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2021, 11:07

Για εικόνες ντροπής για το κράτος δικαίου έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, κληθείς να σχολιάσει την προκλητική και θρασύτατη εξακρίβωση στοιχείων (!) που έκανε το βράδυ της Δευτέρας ομάδα αντιεξουσιαστών σε διερχόμενα ΙΧ, στην Ούλοφ Πάλμε, έξω από τη φοιτητική εστία (περισσότερα εδώ).

«Σκεφτείτε να ήταν συνάδελφός μου με την οικογένεια του μέσα σε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα. Ζητούσαν στοιχεία, ταυτότητες. Είναι εικόνες ντροπής για κράτος δικαίου», είπε ο κ. Μαυροειδάκος, κάνοντας γνωστό ότι παρόμοιο περιστατικό έγινε και στον Βύρωνα.

«Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε από τέτοια άτομα, επαγγελματίες είμαστε (…) Κάποιοι όμως  θέλουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αστυνομικού, νομίζοντας ότι κάνουν επανάσταση. Φαίνεται και στην επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής», τόνισε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών.

«Μας ανησυχεί τυχόν τρομοκρατική ενέργεια, αλλά δεν φοβόμαστε θρασύδειλα άτομα που χτυπάνε και μπαίνουν στο λαγούμι τους. Πάνω από 1.000 άτομα νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση, ανησυχούμε μήπως έχουμε έξαρση», πρόσθεσε αναφερόμενος στις πληροφορίες περί απόπειρας αναβίωσης του «αντάρτικου πόλης» (εδώ).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...