336
| REUTERS/Carlo Allegri/File Photo

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στo 911 για βοήθεια

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2023, 10:46
|REUTERS/Carlo Allegri/File Photo

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στo 911 για βοήθεια

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2023, 10:46

Την κλήση στις αρχές για βοήθεια αφότου ο προσωπικός βοηθός του ηθοποιού Μάθιου Πέρι τον βρήκε νεκρό, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, ώρα Δυτικής Ακτής ΗΠΑ (ξημερώματα Κυριακής, ώρα Ελλάδος), δημοσιοποίησε ο ιστότοπος TMZ.

Ως γνωστόν, ο προσωπικός βοηθός του 54χρονου χολιγουντιανού σταρ και πρωταγωνιστή της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς «Friends» ήταν αυτός που τον βρήκε αναίσθητο στο σπίτι του στη γειτονιά Πασίφικ Παλισέιντς του Λος Αντζελες και κάλεσε κατευθείαν το 911, για άμεση βοήθεια.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Όταν έφτασαν οι διασώστες στο σπίτι του, βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του από τον ιατροδικαστή –συνταγογραφούμενα φάρμακα βρέθηκαν στο σπίτι του.

O Μάθιου Πέρι είχε πάει το πρωί του Σαββάτου να αθληθεί και να παίξει «pickleball» –μια δημοφιλής παραλλαγή του τένις και του πάντελ, και ο προπονητής του δήλωσε στη New York Post ότι τα πήγαινε πολύ καλά. Αφού έπαιξε για περίπου δύο ώρες, επέστρεψε στο σπίτι του και έστειλε τον βοηθό του για κάποιες εξωτερικές δουλειές. Οταν ο βοηθός επέστρεψε, βρήκε τον Πέρι αναίσθητο και κάλεσε το 911.

Ο Πέρι έφυγε από τη ζωή το Σάββατο το βράδυ σε ηλικία 54 χρονών σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσους ανά τον κόσμο μεγάλωσαν με την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» του NBC (1994-2004).

Ηταν ο πιο κωμικός της παρέας των έξι, καθώς το γέλιο ήταν η διέξοδός του από μια ζωή κατά την οποία πάλευε με τους δαίμονές του, τους εθισμούς και την κατάθλιψη.

♦ Διαβάστε: Η σκοτεινή πλευρά μιας «χαρούμενης» κοινωνίας

Την Κυριακή, στη Νέα Υόρκη, χιλιάδες θαυμαστές των «Friends» έξω από το κτίριο της Μπέντφορντ Στριτ, στο Γουέστ Βίλατζ του Μανχάταν, όπου υποτίθεται ότι έμεναν ο Τσάντλερ, η Μόνικα, ο Ρος, η Ρέιτσελ, ο Τζόι και η Φοίβη, οι χαρακτήρες του σίριαλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...