184
Ο Mάθιου Πέρι σε συνέντευξη Τύπου πριν από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες, στις 14 Δεκεμβρίου 2006, στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας | REUTERS/Fred Prouser

Μάθιου Πέρι: Ερευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2023, 17:49
Ο Mάθιου Πέρι σε συνέντευξη Τύπου πριν από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες, στις 14 Δεκεμβρίου 2006, στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας
|REUTERS/Fred Prouser

Μάθιου Πέρι: Ερευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2023, 17:49

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Πέρι, που πέθανε το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 54 ετών, πνίγηκε στο τζακούζι του σπιτιού του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός και παραγωγός που έγινε γνωστός χάρη στον χαρακτήρα του Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλέστατη κωμική σειρά της δεκαετίας του ’90 «Τα Φιλαράκια», είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι pickleball –άθλημα παρόμοιο με το τένις, αλλά σε μικρότερο γήπεδο– νωρίτερα την ίδια μέρα και όταν επέστρεψε στο σπίτι του έστειλε τον βοηθό του σε εξωτερικές δουλειές. Οταν εκείνος επέστρεψε, ο Πέρι φάνηκε να είναι αναίσθητος στο τζακούζι του.

Οι διασώστες που εκλήθησαν επιχείρησαν να τον βγάλουν από το νερό, αλλά οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή απέτυχαν και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από προφανή πνιγμό, χωρίς να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Αντζελες έσπευσαν επίσης στο σπίτι στο Pacific Palisades, αλλά μια πηγή είπε ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Η αστυνομία ερευνά τον θάνατό του και ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Αντζελες αναμένεται να διεξαγάγει νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...