299
Μασκ και Ζάκερμπεργκ ισχυρίζονται ότι θα λύσουν τις διαφορές τους πίσω από τα κάγκελα | REUTERS/Creative Protagon

Μασκ και Ζάκερμπεργκ «ζεσταίνονται» για τον αγώνα τους μέσα σε κλουβί

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2023, 12:52
Μασκ και Ζάκερμπεργκ ισχυρίζονται ότι θα λύσουν τις διαφορές τους πίσω από τα κάγκελα
|REUTERS/Creative Protagon

Μασκ και Ζάκερμπεργκ «ζεσταίνονται» για τον αγώνα τους μέσα σε κλουβί

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2023, 12:52

Ο Ελον Μασκ θέλει να βγάλει σε ζωντανή σύνδεση, στην πλατφόρμα του, «Χ» -όπως άλλαξε πρόσφατα την ονομασία του Twitter- τον αγώνα που υποτίθεται ότι θα δώσει μέσα σε ένα κλουβί με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Αλλά εκείνος δεν θέλει. Εχουν προβλήματα και οι πλούσιοι…

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα του και ότι τα έσοδα θα πάνε σε μια «φιλανθρωπική δράση για βετεράνους».

Ο Ζάκερμπεργκ αμέσως τον κορόιδεψε στη δική του νέα πλατφόρμα, το Threads, που δημιούργησε πρόσφατα για να «χτυπήσει» το (πρώην) Twitter: «Μήπως να χρησιμοποιούσαμε μια πιο αξιόπιστη πλατφόρμα που μπορεί πραγματικά να μαζέψει λεφτά για τους βετεράνους;», έγραψε πάνω από ένα screenshot της ανάρτησης του Μασκ, σύμφωνα με το Politico.

Οι δύο μεγιστάνες των social έχουν συμφωνήσει από τα τέλη Ιουνίου να παλέψουν (κυριολεκτικά) μέσα σε ένα κλουβί. «Σηκώνω βάρη όλη μέρα, ετοιμάζομαι για τον αγώνα», έγραψε ο Μασκ το περασμένο Σάββατο, συμπληρώνοντας: «Δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο, οπότε τα φέρνω στη δουλειά».

Ο ιδρυτής του Facebook απάντησε: «Είμαι έτοιμος σήμερα. Πρότεινα την 26η Αυγούστου όταν με προκάλεσε, αλλά δεν έχει απαντήσει. Δεν αγωνιώ ιδιαίτερα».

Ο Ζάκερμπεργκ και ο Μασκ είναι επικεφαλής των δύο μεγαλύτερων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έχουν εμπλακεί συχνά σε δημόσιες διαμάχες, οι οποίες κατέληξαν στην πρόκληση του νοτιοαφρικανού μεγιστάνα να βρεθούν για να λύσουν τις διαφορές τους από κοντά.

Ο Μασκ, από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν απέκτησε το Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων, έχει επιδοθεί σε έναν ιδιαιτέρως ανορθόδοξο τρόπο διοίκησης, απολύοντας χιλιάδες υπαλλήλους του και αλλάζοντας το όνομα της πλατφόρμας. Ο ίδιος είναι διαβόητος για τις απρόσμενες και πολύ απροκάλυπτες αναρτήσεις του.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα παραμένουν ασαφείς. Εάν συμβεί όντως, ο Ζάκερμπεργκ θα έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς έμαθε βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κέρδισε το πρώτο του τουρνουά στην Καλιφόρνια τον περασμένο Μάιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...