211
Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, στιγμές πριν από το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη | Χ

Στην Εντατική η Μαρινέλλα μετά την λιποθυμία στο Ηρώδειο

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2024, 22:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/09/2024 04:30
Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, στιγμές πριν από το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη

Στην Εντατική η Μαρινέλλα μετά την λιποθυμία στο Ηρώδειο

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2024, 22:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/09/2024 04:30

Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου η Μαρινέλλα, κατά τη διάρκεια συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης. H μεγάλη τραγουδίστρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε λιπόθυμη ενώ ερμήνευε το τρίτο της τραγούδι.

Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση, καθώς διαπιστώθηκε εκτεταμένο αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Προς τα ξημερώματα της Πέμπτης εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Σύμφωνα με ιατρικές εκτιμήσεις, τις επόμενες ώρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την εξέλιξη της κατάστασης της ασθενούς.

Η εκδήλωση στο Ηρώδειο ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στη μακρά πορεία της Μαρινέλλας στο ελληνικό τραγούδι, με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυμελούς ορχήστρας. Η συναυλία ακυρώθηκε, με τους διοργανωτές να ζητούν συγγνώμη από το κοινό για την ταλαιπωρία.

Αξίζει να αναφερθεί πως συνεργάτες και άνθρωποι του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας έλεγαν πως η Μαρινέλλα «είχε κουραστεί πολύ στις πρόβες» για την εν λόγω συναυλία, ενώ τόσο τις προηγούμενες ημέρες όσο και λίγη ώρα πριν βγει στη σκηνή, είχε αναφέρει πονοκεφάλους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...