276
O γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, στο σχόλιό του για την αφίσα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ | YouTube/Νέα Δημοκρατία/Twitter/Neolaia_Syriza

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: Προσβάλλουν τα παιδιά

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2023, 15:32
O γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, στο σχόλιό του για την αφίσα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
|YouTube/Νέα Δημοκρατία/Twitter/Neolaia_Syriza

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: Προσβάλλουν τα παιδιά

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2023, 15:32

Την οργή της ΝΔ προκάλεσε η πολιτική όσο και αντιπαιδαγωγική απρέπεια του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ένα προεκλογικό και ψηφοθηρικό κρεσέντο έβαλε στην καμπάνια του την υπόσχεση για άμεση αλλαγή των όρων διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων, με κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, λίγες μόλις ημέρες προτού αυτές ξεκινήσουν. Η επίμαχη αφίσα κυκλοφόρησε από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με το φτηνό ερώτημα: «θες από φέτος πανελλαδικές χωρίς Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής;»…

Ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης σε δήλωσή του κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βάζει «βόμβα» στις Πανελλαδικές και ότι όχι μόνο δεν σέβεται αλλά προσβάλλει τους υποψήφιους.

«Η εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής ήδη από φέτος έρχεται να βάλει βόμβα στις Πανελλαδικές λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Πρόκειται για μια ακόμα έκφανση της κεντρικής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, που πρεσβεύει την εξίσωση προς τα κάτω, το μπάχαλο και την αδιαφορία για την Παιδεία», ανέφερε σε δήλωση που έκανε on camera ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Και επεσήμανε: «Είναι ο ορισμός του χυδαίου πολιτικαντισμού να υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλαγή του πλαισίου διεξαγωγής των εξετάσεων στο “παρά πέντε”. Είναι βαριά προσβλητικό στους κόπους και τις θυσίες των παιδιών και των οικογενειών τους, που έχουν μπει στην τελική ευθεία για έναν στόχο ζωής.

Και είναι βαθιά υποκριτικό να διαφημίζει ο Αλέξης Τσίπρας ότι δήθεν “η αριστεία έχει μετατοπιστεί στον ΣΥΡΙΖΑ” και να ανέχεται τέτοιες χυδαία φτηνές καμπάνιες.

Αφού στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβονται ούτε την Παιδεία, ούτε τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής σοβαρότητας, ας σεβαστούν τουλάχιστον αυτά τα παιδιά.

Αφού δεν έχουν τίποτα να προτείνουν για το μέλλον τους, τουλάχιστον ας σταματήσουν να βάζουν τρικλοποδιές στη νέα γενιά», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...