355
|

Μαρινάκης για «Εστία»: Υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας και χυδαιότητα

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2024, 12:49

Μαρινάκης για «Εστία»: Υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας και χυδαιότητα

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2024, 12:49

«Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα “Εστία” δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη. Οπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της “Εστίας” είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Εχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους. που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη» προσθέτει.

Ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει ότι και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει το ίδιο, αλλά στο τέλος η αλήθεια έλαμψε. «Λησμονούν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία, και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική, που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών» σημειώνει.

«Δυστυχώς για εκείνους και για όσους κρύβονται από πίσω τους, το μόνο θύμα και σε αυτή την απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα είναι η προσωπική αξιοπιστία τους. Ας μη συζητήσουμε για τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Αυτή την έχουν ήδη διαγράψει από την προσωπική τους ατζέντα» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διάψευση και από τον Χρήστο Ράπτη για το άρθρο της «Εστίας»

«Χυδαιότητες και ψεύδη» χαρακτηρίζει και ο εκδότης του iefimerida, Χρήστος Ράπτης, τα όσα αναφέρονται στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» (παρατίθεται παρακάτω) περί μηνυμάτων της συζύγου του Πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με τη συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου με τον επιχειρηματία.

Σε δήλωσή του ο κ. Ράπτης κάνει λόγο για «υπαγορευμένη αθλιότητα» και σημειώνει ότι ο εκδότης Μανώλης Κοττάκης εξυπηρετεί σκοπιμότητες, καθώς «έφτασε στο σημείο να με εμπλέκει προσωπικά και να θίγει την υπόληψή μου». Στο άρθρο της, η εφημερίδα αναφέρει το όνομα του εκδότη του iefimerida.gr ανάμεσα σε αυτών που, πάντα σύμφωνα με την ίδια, υπήρξαν συνδαιτυμόνες του μεγαλοεπιχειρηματία.

Ο κ. Ράπτης, μάλιστα, στην ανακοίνωσή του (δείτε την εδώ) δηλώνει ότι θα προσφύγει σε ποινικά και αστικά δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...