280
Από τις χειρονομίες στη Βουλή, στα διαδικτυακά ξεσπάσματα ο Παύλος Πολάκης για να συνεχίσουν στα σχόλια οι ακόλουθοί του | Aris Oikonomou/ SOOC

Μαρινάκης για επίθεση στον Ηλία Μακρή: Πλήρης συνενοχή ΣΥΡΙΖΑ στις προγραφές Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2024, 13:32
Από τις χειρονομίες στη Βουλή, στα διαδικτυακά ξεσπάσματα ο Παύλος Πολάκης για να συνεχίσουν στα σχόλια οι ακόλουθοί του
|Aris Oikonomou/ SOOC

Μαρινάκης για επίθεση στον Ηλία Μακρή: Πλήρης συνενοχή ΣΥΡΙΖΑ στις προγραφές Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2024, 13:32

Η νέα ιταμή επίθεση Πολάκη, στην προσφιλή λογική του των προγραφών, κατά ενός ακόμη «ενοχλητικού» σκιτσογράφου, του Ηλία Μακρή (μετά τον Δημήτρη Χαντζόπουλο εδώ), για το σκίτσο του στην «Καθημερινή» (δείτε το πιο κάτω) δεν έμεινε ασχολίαστη από την κυβέρνηση.

Και αυτό παρ’ όλο που ακόμη και στη σχετική δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι «η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών» από τον βουλευτή  Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –και εκ του στενού περιβάλλοντος του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη– «δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη»…

 

Αυτό όμως που υπογραμμίζει ο κ. Μαρινάκης είναι η παρατεταμένη ανοχή του ίδιου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον αθυρόστομο βουλευτή του που δεν δίστασε να «κρεμάσει» βορά στους ακολούθους του τη φωτογραφία του κ. Μακρή και να χρησιμοποιήσει σε βάρος του χαρακτηρισμούς όπως «βδέλυγμα» και «βοθρολύματα», στο νέο του «χτύπημα» μέσω του «αγαπημένου» του Facebook (δείτε το κάτω). Aνοχή που τελικά μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Αναλυτικά στη δήλωσή του με αφορμή την επίθεση Πολάκη στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει:

«Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του.

»Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή.

»Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...