174
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης | IntimeNews

Μαρινάκης αδειάζει Σκρέκα: «Δεν καταργούνται οι προσφορές 1+1»

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 13:44
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
|IntimeNews

Μαρινάκης αδειάζει Σκρέκα: «Δεν καταργούνται οι προσφορές 1+1»

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 13:44

Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της, Παύλου Μαρινάκη, άδειασε την Πέμπτη τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, για τα σενάρια περί κατάργησης των προσφορών 1+1 στα σουπερμάρκετ που έφερε στη δημοσιότητα ρεπορτάζ της Δήμητρας Μανιφάβα στην «Καθημερινή».

Ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε κατηγορηματικά και με μία δόση χιούμορ ότι η κυβέρνηση  προτίθεται να καταργήσει τις προσφορές 1+1 στα ράφια των σούπερ μάρκετ ενώ υποστήριξε ότι οι έλεγχοι στην αγορά θα συνεχιστούν.

«Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε τα 1+1, είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Μαρινάκης διέψευσε επίσης εκ νέου ότι η κυβέρνηση προτίθεται να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης.

«Η πολιτική της κυβέρνησης είναι γνωστή και ειδικότερα οι κομβικές προτεραιότητες της, όπως η επέκταση του Μετρο δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον νεοεκλεγέντα, δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα απαντώντας σε ερωτήσεις στο briefing των πολιτικών συντακτών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...