199
H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Μαριέττα Γιαννάκου: Με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, νίκησε τον κορονοϊό επειδή ήταν εμβολιασμένη

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2021, 19:23
H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Μαριέττα Γιαννάκου: Με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, νίκησε τον κορονοϊό επειδή ήταν εμβολιασμένη

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2021, 19:23

Νικήτρια βγήκε από ακόμη μία δύσκολη δοκιμασία η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, καθώς κατάφερε να πάρει εξιτήριο από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν με λοίμωξη Covid-19 από τις 3 Οκτωβρίου.

Αρνητική πια στον κορονοϊό, συνεχίζει τη θεραπεία της για άλλα προβλήματα υγείας, στον 10ο όροφο του νοσοκομείου, στην σουίτα που νοσηλευόταν μέχρι πρότινος η Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γιαννάκου, 70 ετών σήμερα, μολύνθηκε από κορονοϊό στα τέλη Σεπτεμβρίου και λίγες ημέρες πριν πάει στο ραντεβού της για την τρίτη δόση εμβολίου, καθώς ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου, νόσησε.

Καταπονημένος οργανισμός, αφού είναι γνωστό πως πάσχει από διαβήτη και άλλες συννοσηρότητες, στις αρχές Οκτωβρίου χρειάστηκε να εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η υγεία της παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση με επιπλοκές από τους νεφρούς και οι γιατροί αποφάσισαν ότι θα πρέπει να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η ίαση από τη λοίμωξη Covid-19 δεν ήταν εύκολη. Ο εμβολιασμός όμως αποτέλεσε δίχτυ προστασίας από τις θανατηφόρες επιπλοκές και έτσι, περίπου ένα μήνα αργότερα, βγήκε από την Εντατική.

Ωστόσο, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Η Μαριέττα Γιαννάκου θα παραμείνει στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τώρα άλλα προβλήματα υγείας που έχει εμφανίσει, όμως, είναι αισιόδοξοι ότι το εξιτήριο δεν θα αργήσει πολύ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...