397
Με ανάρτησή της στο Instagram, η Μαντόνα ξεκαθάρισε ότι η ζωή της κινδύνευσε πραγματικά | Shutterstock/Denis Makarenko

Μαντόνα: «Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που είμαι ζωντανή»

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2023, 11:02
Με ανάρτησή της στο Instagram, η Μαντόνα ξεκαθάρισε ότι η ζωή της κινδύνευσε πραγματικά
|Shutterstock/Denis Makarenko

Μαντόνα: «Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που είμαι ζωντανή»

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2023, 11:02

Τελικά δεν ήταν ούτε διαφημιστικό κόλπο ούτε άλλοθι για την εξωτερική της εμφάνιση, όπως υπονοούσαν οι ταμπλόιντ εφημερίδες ανά τον πλανήτη – η ζωή της Μαντόνα κινδύνευσε πραγματικά μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω βακτηριακής λοίμωξης. Αυτό έγινε γνωστό από το περιβάλλον της, πριν η διάσημη τραγουδίστρια βγει από την Εντατική.

Εναν μήνα μετά την περιπέτεια της υγείας της, η Μαντόνα ευχαρίστησε ταπεινά τους φίλους, τους συναδέλφους και την οικογένειά της για την υποστήριξή τους. Με μια ανάρτηση στο Instagram, περιέγραψε την αγάπη τους ως «το καλύτερο φάρμακο» και είπε «στο τέλος αυτής της διαδρομής, τα παιδιά μου εμφανίστηκαν πραγματικά για μένα. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα ξαναδεί. Αυτή έκανε όλη τη διαφορά».

Η σούπερσταρ μοιράστηκε φωτογραφίες της με τα δύο από τα έξι παιδιά της, τη Λούρδη Λεόν και τον Ντέιβιντ Μπάντα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian. Η 64χρονη ποπ σταρ είχε ετοιμαστεί να ξεκινήσει τη φιλόδοξη αναδρομική περιοδεία της, σηματοδοτώντας τα 40 χρόνια της καριέρας της στη μουσική βιομηχανία, στις 15 Ιουλίου, στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η ανάρτηση της Μαντόνα με την κόρη της, Λούρδη, στο Instagram, όπου ευχαριστεί τους πάντες για τις ευχές τους και δηλώνει τυχερή που ζει (Instagram/@Madonna)

Στις 28 Ιουνίου, ο επί μακρόν μάνατζέρ της, αμερικανοϊσραηλινός Γκάι Οσεάρι, μοίρασε στα ΜΜΕ μια δήλωση που έλεγε ότι η Μαντόνα είχε αναπτύξει μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη «η οποία οδήγησε σε μια πολυήμερη παραμονή της στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάκαμψη».

Η Μαντόνα απέτισε φόρο τιμής στον Οσεάρι στην ανάρτησή της. Ο μάνατζερ φαινόταν να της έκανε δώρο μια φωτογραφία Polaroid που είχε τραβήξει ο Αντι Γουόρχολ τον Κιθ Χάρινγκ, ο οποίος φορούσε ένα σακάκι ζωγραφισμένο με το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον, που η τραγουδίστρια περιέγραψε ως «ένα τέλειο τρίγωνο ευφυΐας – καλλιτέχνες που άγγιξαν τόσες ζωές, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου».

Η Μαντόνα είπε ότι έκλαψε με λυγμούς όταν άνοιξε το δώρο, «επειδή συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που είμαι ζωντανή. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους, και τόσους άλλους που έχουν επίσης φύγει».

Το σκέλος της περιοδείας της με τίτλο «Celebration» στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει με τέσσερις νύχτες στην αρένα O2 του Λονδίνου, στις 14 Οκτωβρίου. Νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο, η Madonna είχε δηλώσει ότι βρισκόταν «στο δρόμο προς την ανάκαμψη» και ότι «η προσήλωσή μου τώρα είναι στην υγεία μου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...