340
To ηλεκτρικό αυτοκίνητο μάρκας BMW μέσα στο οποίο εκτελέστηκε ο τοπογράφος | INTIMEnews

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: «Γάζωσαν» τοπογράφο μηχανικό μέσα σε αυτοκίνητο – σοκάρει το ηχητικό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2024, 09:28
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/07/2024 13.35
To ηλεκτρικό αυτοκίνητο μάρκας BMW μέσα στο οποίο εκτελέστηκε ο τοπογράφος
|INTIMEnews

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: «Γάζωσαν» τοπογράφο μηχανικό μέσα σε αυτοκίνητο – σοκάρει το ηχητικό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2024, 09:28
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/07/2024 13.35

Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ εκτέλεση, με περισσότερες από είκοσι σφαίρες, ενός άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο στο Νέο Ψυχικό, στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης.

Οπως έγινε γνωστό, θύμα είναι ο 54χρονος τοπογράφος μηχανικός, Π.Σ., ο οποίος φέρεται να αναλάμβανε μεγάλα project σε Μύκονο, Πάρο και Ιο.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ωστόσο, μάρκας BMW, μέσα στο οποίο πυροβολήθηκε, δεν ήταν δικό του, αλλά του συνεταίρου του και ήδη εξετάζεται αν στόχος της μαφιόζικης εκτέλεσης ήταν ο δεύτερος.

Tην Aστυνομία ειδοποίησε ο ίδιος ο συνέταιρος του 54χρονου που τη στιγμή της δολοφονίας βρισκόταν στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας, έξω από την οποία πάρκαρε το θύμα.

Ηδη, κατά πληροφορίες, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την εν ψυχρώ εκτέλεση, επικεντρώνονται στη Μύκονο και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που είχαν οι δύο συνεργάτες στο νησί.

O δολοφονηθείς Π.Σ  είχε παρουσία εδώ και πολλά χρόνια στη Μύκονο, είχε ασχοληθεί και με το χωροταξικό της πριν από περίπου 20 χρόνια, έχοντας παράλληλα αναλάβει πολλά μεγάλα project γνωστών επιχειρηματιών.

Πληροφορίες, ωστόσο, τον θέλουν «εξαφανισμένο» από το νησί τον τελευταίο καιρό, για αδιευκρίνιστους λόγους.

Φέρεται εξάλλου να είχε πέσει και στο πρόσφατο παρελθόν θύμα ξυλοδαρμού (χωρίς πάντως να υποβάλει επίσημη καταγγελία στις Αρχές), αν και οι εν λόγω  αναφορές ελέγχονται.

Ηταν λίγο μετά τις 8.30 το πρωί όταν ο εκτελεστής του συμβολαίου θανάτου, που επέβαινε σε μηχανή, πλησίασε το θύμα  τη στιγμή που προσπαθούσε να παρκάρει το ΙΧ.

Πυροβολώντας από κοντινή απόσταση, ο δράστης «άδειασε» το όπλο του πάνω στον οδηγό (πληροφορίες και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κάνουν λόγο για πάνω από 16 πυροβολισμούς) και στο τέλος πυροβόλησε άλλες τέσσερις φορές, προφανώς για να «τελειώσει» την αποστολή του…

Στο σημείο της άγριας δολοφονίας που αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (φωτογραφία πάνω), βρέθηκαν πάνω από δέκα κάλυκες, ενώ σοκαριστικό είναι το ηχητικό από τη στιγμή των πυροβολισμών που δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...