229
| INTIMEnews

«Λύστε με θέλω να φύγω», φωνάζει στο Τζάνειο ο δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2024, 12:45
|INTIMEnews

«Λύστε με θέλω να φύγω», φωνάζει στο Τζάνειο ο δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2024, 12:45

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε στην ανακρίτρια η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της στο κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η 28χρονη για βοήθεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δικηγόρου Ελενας Τζούλη που εκπροσωπεί την οικογένεια της Κυριακής, «κατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για τη στυγνή δολοφονία. Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου».

Στο Τζάνειο όπου παραμένει νοσηλευόμενος υπο φρούρηση (τον φυλάνε τέσσερις αστυνομικοί), ο 39χρονος δολοφόνος αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πλέον δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, αφού έχει κάνει ζημιές στο δωμάτιο νοσηλείας του.

Μετά την αποσωλήνωσή του στο «Αττικόν» εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, καθώς όπως αναφέρεται, ο 39χρονος επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

«Λύστε με, θέλω να φύγω από εδώ, θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με τη μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να μπω φυλακή ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, θέλω να φύγω», είναι τα λόγια του 39χρονου μέσα από το νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1  tο πρωί της Παρασκευής.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...