162
Με τηλεκπαίδευση και πάλι όλα τα σχολεία | Intime

Λουκέτο στα σχολεία όλης της χώρας για δύο εβδομάδες

Με τηλεκπαίδευση και πάλι όλα τα σχολεία
|Intime

Λουκέτο στα σχολεία όλης της χώρας για δύο εβδομάδες

Την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα για δυο εβδομάδες και τα μαθήματα να γίνονται αποκλειστικά με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης πήραν την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί του υπουργείου Υγείας. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 6:00 το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Επίσης, κατά τις ίδιες πηγές, οι ειδικοί της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων έχοντας μια μελανή επιδημιολογική εικόνα στο σύνολό της τόσο για την Αττική, όσο και για την επικράτεια, που είναι στο βαθύ κόκκινο στο μεγαλύτερο τμήμα της, εισηγούνται να συνεχιστεί το lockdown τουλάχιστον μέχρι και το τέλος Μαρτίου.

Πάντως, όταν ανοίξουν τα σχολεία αναμένεται προτεραιότητα να έχουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Και αυτό διότι παραμένουν πολύ περισσότερο καιρό σε τηλεκπαίδευση και πρέπει άμεσα οι μαθητές να επιστρέψουν στα θρανία.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο την κυβέρνηση βέβαια, είναι η τρίτη τάξη του Λυκείου λόγω και των Πανελλαδικών Εξετάσεων που πλησιάζουν, καθώς οι μαθητές έχουν κάνει το μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς τα μαθήματα μέσω του υπολογιστή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...