225
Σερένα Γουίλιαμς και Λιούις Χάμιλτον έχουν μπει για τα καλά στο επενδυτικό παιχνίδι τα τελευταία χρόνια | Reuters

Σερένα Γουίλιαμς και Λιούις Χάμιλτον βάζουν λεφτά για να αγοράσουν την Τσέλσι

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2022, 15:51
Σερένα Γουίλιαμς και Λιούις Χάμιλτον έχουν μπει για τα καλά στο επενδυτικό παιχνίδι τα τελευταία χρόνια
|Reuters

Σερένα Γουίλιαμς και Λιούις Χάμιλτον βάζουν λεφτά για να αγοράσουν την Τσέλσι

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2022, 15:51

Δύο από τους μεγαλύτερους αθλητικούς αστέρες του κόσμου που όμως δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο εμφανίζονται έτοιμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν μερίδιο της αγγλικής Τσέλσι.

Η κορυφαία τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και ο πολυνίκης οδηγός της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον ανήκουν, σύμφωνα με το Sky News, σε ομάδα επενδυτών που με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της British Airways, Μάρτιν Μπρόουτον, θέλει να εξαγοράσει την ομάδα του ρώσου ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο Χάμιλτον και η Γουίλιαμς έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν περίπου 10 εκατομμύρια λίρες ο καθένας.

Τόσο ο Χάμιλτον, ο οποίος θα αγωνιστεί για την ομάδα της Mercedes στο Γκραν Πρι της Εμίλια Ρομάνια αυτό το Σαββατοκύριακο, όσο και η Γουίλιαμς, η οποία έχει κερδίσει 23 Γκραν Σλαμ συμπεριλαμβανομένων επτά τίτλων στο Γουΐμπλεντον έχουν εξελιχθεί σε αξιόλογους επενδυτές τα τελευταία χρόνια.

Η είσοδος πάντως του οδηγού στο επενδυτικό σχήμα για την Τσέλσι προκαλεί έκπληξη αφού είναι γνωστό πως είναι οπαδός της Άρσεναλ. Πηγές κοντά στον επενδυτικό όμιλο αναφέρουν ότι οι δύο αθλητές μπήκαν στο σχήμα λόγω του σημαντικού brand name που έχουν δημιουργήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...