258
|

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: 40χρονος έπνιξε την 36χρονη γυναίκα του

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2021, 09:21

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: 40χρονος έπνιξε την 36χρονη γυναίκα του

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2021, 09:21

Τον φόνο της γυναίκας του ομολόγησε στις Aρχές 40χρονος Αλβανός στον Βλαχιώτη Λακωνίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα γυναικοκτονία –15η από τις αρχές του έτους στη χώρα μας– ο 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν.

Λίγο αργότερα ο συζυγοκτόνος τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη του. «Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα. Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Mετά την ομολογία του 40χρονου, αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού, όπου και εντόπισαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Ο 40χρονος είχε πνίξει τη σύζυγό του με τα ίδια του τα χέρια, στην κρεβατοκάμαρά τους. Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόνταν τα δύο παιδιά τους.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έχει ως εξής:

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...