367
Ο,τι απέμεινε από το ΙΧ που κατέληξε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο μετά τη σφοδρή σύγκρουση | Τwitter

Λ. Μαραθώνος: 88χρονη οδηγός εμβόλισε δύο οχήματα – νεκρός υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2023, 16:06
Ο,τι απέμεινε από το ΙΧ που κατέληξε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο μετά τη σφοδρή σύγκρουση
|Τwitter

Λ. Μαραθώνος: 88χρονη οδηγός εμβόλισε δύο οχήματα – νεκρός υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2023, 16:06

Ενα ακόμη τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα, με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία (αμφότεροι στρατιωτικοί) σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά για τις συνθήκες του δυστυχήματος, 88χρονη οδηγός ΙΧ παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και βγαίνοντας στη Λεωφόρο στη διασταύρωση της Ραφήνας, στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως, εμβολισε δύο διερχόμενα οχήματα.

Ενα εξ αυτών ήταν τζιπ του Πολεμικού Ναυτικού. Επιτόπου σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός, υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, ενώ σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο συνοδηγός, ναύτης (ΔΙΑΧ ΠΝ), ο οποίος και διακομίστηκε στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς».

Οσο για την 88χρονη, πληροφορίες τοπικών μέσων αναφέρουν ότι βγήκε αλώβητη από τα συντρίμμια του δικού της ΙΧ.

Η επίσημη ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού για το τροχαίο δυστύχημα έχει αναλυτικά ως εξής:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος».

Ηταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που το έτερο ΙΧ  κατέληξε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο (δείτε τις φωτογραφίες κάτω).

troxaio_marathonos19072023-6__1_
troxaio_marathonos19072023-7

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...