217
Το κρίσιμο ραντεβού με τους αγρότες αναμενόταν να οριστικοποιηθεί την Παρασκευή | Dimitris Kapantais / SOOC

Κυβέρνηση: Το αργότερο την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2024, 20:21
Το κρίσιμο ραντεβού με τους αγρότες αναμενόταν να οριστικοποιηθεί την Παρασκευή
|Dimitris Kapantais / SOOC

Κυβέρνηση: Το αργότερο την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2024, 20:21

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των αγροτών θα γίνει είτε τη Δευτέρα το απόγευμα είτε την Τρίτη το πρωί, ανακοίνωσαν από την κυβέρνηση την Πέμπτη, καθώς τη Δευτέρα προγραμματίζεται η επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από το ταξίδι του στο Βελιγράδι.

Οπως γνωστοποιήθηκε, ο Πρωθυπουργός έχει προσκληθεί συγκεκριμένα από το σέρβο πρόεδρο Αλεξάντερ Βούτσιτς για να μετέχει σε επιχειρηματικό φόρουμ.

«Εχουν ενημερωθεί οι ενδιαφερόμενοι. Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί αύριο», προσέθεσαν οι κυβερνητικές πηγές.

Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, είχε σημειώσει λίγο νωρίτερα, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ότι η συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό θα γίνει, αλλά όχι τη Δευτέρα καθώς πρέπει να προσδιοριστεί η σύνθεση της αντιπροσωπείας τους.

Επιπρόσθετα, «θέλουμε να δούμε και να ωριμάσουμε, αν θέλετε, όλα αυτά που σκεφτόμαστε για τη συνάντηση αυτή και για το τι έχουμε να συζητήσουμε με τους αγρότες», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είχε δηλώσει στη διάρκεια του briefing ότι ο Πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να δει τους αγρότες από τη Δευτέρα.

«Ο Πρωθυπουργός, προφανώς, όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές, είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει τη Δευτέρα. Από εκεί και πέρα, βέβαια, περιμένουμε να ενημερωθούμε ποιους θα συναντήσει και ποιους εκπροσωπούν αυτοί που θα συναντήσει, ποιοι θα είναι, δηλαδή, οι εκπρόσωποι και ποιους θα εκπροσωπούν αυτοί, συγκεκριμένα», ήταν η απάντηση του κ. Μαρινάκη σε σχετικό ερώτημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...