292
Ο Στέφανος Κασσελάκης πριν ανέβει στο βήμα του συνεδρίου του Economist | INTIMEnews

Κυβέρνηση για Κασσελάκη στο συνέδριο του Economist: Οι ηγεσίες αλλάζουν, η τοξικότητα και ο μηδενισμός παραμένουν

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2023, 10:22
Ο Στέφανος Κασσελάκης πριν ανέβει στο βήμα του συνεδρίου του Economist
|INTIMEnews

Κυβέρνηση για Κασσελάκη στο συνέδριο του Economist: Οι ηγεσίες αλλάζουν, η τοξικότητα και ο μηδενισμός παραμένουν

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2023, 10:22

Ο Στέφανος Κασσελάκης γύρισε απο την Αμερική για να εξυμνήσει την πολιτική Τσίπρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι ηγεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αλλάζουν, αλλά η γραμμή της τοξικότητας του μηδενισμού και του «όχι σε όλα» παραμένει ίδια, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για την εμφάνιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο συνέδριο του Economist το βράδυ της Πέμπτης.

Eπειτα από «σκληρή μάχη» με μία επίμονη μύγα, ο Στέφανος Κασσελάκης μοιράστηκε το συμπέρασμα ότι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, οικειοποιήθηκε, για να γιορτάσει την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, τις προσπάθειες του ελληνικού λαού, αλλά και τα αποτελέσματα που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με υπουργό Οικονομικών -όπως στοχευμένα θέλησε να σημειώσει με το βλέμμα στο εσωτερικό του κόμματός του- τον Ευκλείδη Τσακαλώτο!

Και αφού περιαυτολόγησε,  έκλεισε την ομιλία του διαβεβαιώνοντας πως ο ίδιος θα βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων «που αγωνίζονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, που λαχταρούν τα παιδιά τους να επιστρέψουν στην Ελλάδα, που είναι θαμμένοι σε στοίβες λάσπης μετά τις πρόσφατες πλημμύρες και με αμελητέα κρατική υποστήριξη».

Το «όραμα», βεβαίως, του κ. Κασσελάκη δεν το συμμερίζεται ευρύ κομμάτι των ψηφοφόρων, σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις για τον νέο πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως και ένα μάλλον όχι αμελητέο κομμάτι του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο έχει έρθει σε σύγκρουση.

«Ο κ. Κασσελάκης, μετά την πολυήμερη απουσία του στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Ελλάδα για να εξυμνήσει την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα και να συνεχίσει την τακτική του προκατόχου του, μηδενίζοντας κάθε επιτυχία της χώρας», παρατήρησε στη σχετική δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Μαριινάκης, «οι Ελληνες θυμούνται τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσίπρα που τόσο θαυμάζει ο κ. Κασσελάκης», και κατέληξε λέγοντας:

«Οι ηγεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν αλλά η γραμμή μένει ίδια. Αρνηση, τοξικότητα, “όχι σε όλα”».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...