259
Εάν πρόκειται για διαρροή της Κουμουνδούρου, ανεπίσημη έστω, η οργισμένη απάντηση της πλευράς Τσίπρα σηματοδοτεί μία ακόμη ρήξη ανάμεσα στην προηγούμενη και τη νέα ηγεσία | Dimitris Peristeris / SOOC

Κύκλοι Τσίπρα για «Αυγή»: Χειρίζονται με χυδαιότητα ευαίσθητα ζητήματα

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2024, 22:06
Εάν πρόκειται για διαρροή της Κουμουνδούρου, ανεπίσημη έστω, η οργισμένη απάντηση της πλευράς Τσίπρα σηματοδοτεί μία ακόμη ρήξη ανάμεσα στην προηγούμενη και τη νέα ηγεσία
|Dimitris Peristeris / SOOC

Κύκλοι Τσίπρα για «Αυγή»: Χειρίζονται με χυδαιότητα ευαίσθητα ζητήματα

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2024, 22:06

Την έντονη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν οι διαρροές κατά τις οποίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε επιστολή στον προκάτοχό του με θέμα την οικονομική ενίσχυση της «Αυγής» στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός δεν ανταποκρίθηκε.

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση», τόνισαν χαρακτηριστικά το βράδυ της Παρασκευής πηγές ευρισκόμενες κοντά στον κ. Τσίπρα.

«Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα», προσέθεσαν.

Κατά τους ίδιους κύκλους ο κ. Τσίπρας «θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της “Αυγής”» ωστόσο «δεν πρόκειται να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους».

Δεν ήταν σαφές ποιοι διακίνησαν πρώτοι την πληροφορία περί μη ανταπόκρισης του Αλέξη Τσίπρα στο κάλεσμα για ενίσχυση της εφημερίδας, εν μέσω μάλιστα της ευρύτερης αναστάτωσης που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εάν τα επίμαχα δημοσιεύματα βασίστηκαν σε διαρροή της Κουμουνδούρου, ανεπίσημη έστω, η οργισμένη απάντηση της πλευράς Τσίπρα σηματοδοτεί μία ακόμη ρήξη ανάμεσα στον πρώην και τον νυν αρχηγό.

Επισήμως, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τα επίμαχα δημοσιεύματα τροφοδοτήθηκαν από το περιβάλλον Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί αίτημα του Στέφανου Κασσελάκη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συνδράμουν προκειμένου να καλυφθεί το ποσό των 375.000 ευρώ για τα έξοδα των κομματικών Μέσων τον Ιούνιο. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δώρισε το μέγιστο δυνατό ποσό που του επιτρέπει ο νόμος, δηλαδή 20.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...