194
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: «Περασμένα – ξεχασμένα»

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2019, 22:08
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: «Περασμένα – ξεχασμένα»

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2019, 22:08

Στην επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, κατά την πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του στο ευρωκοινοβούλιο.

«Το θετικό από αυτήν την κόντρα είναι ότι άνοιξε η συζήτηση για την αναπηρία και θα μείνει ανοικτή και για την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σϊα Κοσιώνη.

«Πρέπει να δούμε τι κοινωνία θέλουμε, να δούμε το ζωτικής σημασίας ζήτημα του προσωπικού βοηθού, του ανθρώπου που υποστηρίζει τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία»,τόνισε ο πρώτος σε σταυρούς από όλα τα κόμματα ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Πάντα κοιτάω το θετικό αποτέλεσμα που βγαίνει από μία κατάσταση», δήλωσε αναφερόμενος στην επίθεση που είχε δεχθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Ερωτώμενος για τη σκληρή αντιπαράθεση που οδήγησε στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, είπε πως όταν κάποιος εμπλέκεται σε τέτοιες διαδικασίες, [δηλ. η υποψηφιότητα του] θα ακούσει πράγματα που δεν θα ήθελε. «Αυτό που ξέρω είναι πως, για εμένα, πρέπει να έχουμε έναν πολιτικό πολιτισμό στις αντιπαραθέσεις μας. Ο διάλογος φέρνει αποτελέσματα και πολιτικές που πρέπει να εφαρμόζουμε», είπε.

Στην ερώτηση αν νιώθει την ανάγκη να πει κάτι στον Παύλο Πολάκη απάντησε, χωρίς περιστροφές: «Περασμένα – Ξεχασμένα».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...