216
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών | INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η δήλωση του Κώστα Καραμανλή για την επέτειο των Τεμπών

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2024, 10:44
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών
|INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η δήλωση του Κώστα Καραμανλή για την επέτειο των Τεμπών

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2024, 10:44

Με μια λακωνική δήλωση, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, βουλευτής Σερρών της ΝΔ και πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών εξέφρασε, την Τετάρτη, την οδύνη του για την τραγωδία των Τεμπών, στη συμπλήρωση ενός έτους από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας (και που σε πολιτικό επίπεδο οδήγησε στην παραίτησή του).

«Εναν χρόνο μετά, η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους», τόνισε ο κ. Καραμανλής, ο οποίος, ως γνωστόν, είχε παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού το επόμενο απόγευμα από το δυστύχημα.

«Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση», υπενθύμισε στη δήλωσή του στη μαύρη αυτή επέτειο.

Η δήλωση του κ. Καραμανλή ήταν η ακόλουθη:

«Εναν χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

»Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση.

»Ομως, η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες και τους επιβάτες που βίωσαν την τραγωδία και, βέβαια, τους συγγενείς των θυμάτων.

»Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν πάντα τον σεβασμό μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...