320
H Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής | INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Κωνσταντοπούλου για Κουτσούμπα και sugar daddies: Ιντερνετικοί κλόουν αποθεώνονται

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2024, 11:38
H Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής
|INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Κωνσταντοπούλου για Κουτσούμπα και sugar daddies: Ιντερνετικοί κλόουν αποθεώνονται

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2024, 11:38

Η τελευταία ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ξεκίνησε στη Βουλή την Παρασκευή με άλλο θέμα: την Ημέρα της Γυναίκας και τις περιβόητες πια δηλώσεις του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, για τα δίδακτρα που οδηγούν τις φοιτήτριες να αναζητούν χορηγούς –«sugar daddies» όπως τους αποκάλεσε– «με γνωστά ανταλλάγματα φυσικά».

Ο κ. Κουτσούμπας βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο, καθώς μολονότι ο ίδιος και ο Περισσός υποστήριξαν ότι ο γραμματέας αναφερόταν σε διαφημίσεις που υπάρχουν στη Σουηδία και καλούν τις φοιτήτριες να μπουν σε σάιτ γνωριμιών για να βγάλουν τα δίδακτρα, ο σεξισμός των λεγομένων του ήταν κραυγαλέος.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε για το θέμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας:

«Θέλω να αναφερθώ στον κ. Κουτσούμπα για την απαράδεκτη, σεξιστική δήλωσή του που είναι όμως ενδεικτική μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς για τις γυναίκες. Μιας διαρκούς κανονάρχησης των γυναικών» τόνισε μιλώντας στη Βουλή η κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία απευθυνόμενη στις γυναίκες μέλη της ΚΟ του ΚΚΕ είπε: «Κυρίες του ΚΚΕ, θα πρέπει να έχετε ζητήσει από τον γραμματέα σας να ζητήσει συγγνώμη».

«Αυτό έχει να πει ο κ. Κουτσούμπας; Οτι κάποιες φοιτήτριες ζητούν sugar daddies. Αυτά είναι τα επίχειρα σε μια εποχή που η γελοιοποίηση έχει πέραση και κάθε είδους ιντερνετικοί κλόουν αποθεώνονται» προσέθεσε με νόημα η κυρία Κωνσταντοπούλου..

Αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της, βρήκε να πει νωρίτερα ο κ. Κουτσούμπας. Οπως είπε, τους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι τις γυναίκες – θύματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το ΚΚΕ ξέρετε καλά πως στην εκμετάλλευση δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια. Πάντα την κατήγγειλε και την αποκάλυπτε μιλώντας με ονόματα. Το ίδιο έκανε και χθες στη Βουλή. Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημά σας», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...