317
Oι γνωστές διαμαρτυρίες του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης | Reuters

Ξύλο στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ με πρωταγωνιστή Μουρίνιο

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2017, 12:11
Oι γνωστές διαμαρτυρίες του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης
|Reuters

Ξύλο στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ με πρωταγωνιστή Μουρίνιο

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2017, 12:11

Μπουκάλια και ένα κουτί γάλα (!) στο κεφάλι του Μουρίνιο, σκισμένο φρύδι ο βοηθός προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Μικέλ Αρτέτα, βρισιές και τσακωμοί μεταξύ παικτών που θυμίζουν αντίστοιχα επεισόδια σε ελληνικά γήπεδα, συνθέτουν το σκηνικό στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ το βράδυ τη Κυριακής μετά τη λήξη του ντέρμπι του Μάντσεστερ που βρήκε νικήτρια τη Σίτι.

Οι παίκτες του Πεπ Γουαρντιόλα πανηγύριζαν τη μεγάλη τους νίκη με 2-1 μέσα στο «σπίτι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων στήθηκε ένα μικρό πάρτι με τη μουσική στη διαπασών και τις ζητωκραυγές των παικτών της Σίτι να διαδέχονται η μία την άλλη.

2017-12-10T183852Z_491757247_RC1A28541CE0_RTRMADP_3_SOCCER-ENGLAND-MUN-MCI
Οι παίκτες της Σίτι πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους νίκη μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια με απρόβλεπτες όμως συνέπειες… / Reuters

Χολωμένος από την ήττα, ο πάντα ευερέθιστος Ζοζέ Μουρίνιο δεν άντεξε και πήγε να ζητήσει τον λόγο,  ζητώντας από τους νικητές να χαμηλώσουν τη μουσική και να δείξουν μεγαλύτερο  σεβασμό στους αντιπάλους τους.

2017-12-05T195206Z_1163094773_RC16929CB1E0_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-MUN-CSK
O Μουρίνιο «σκασμένος» από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ/ Reuters

Οι παρατηρήσεις του «Special One» προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του τερματοφύλακα της Σίτι, Έντερσον, ο οποίος τα «έψαλε» για τα καλά στον τεχνικό της Γιουνάιτεντ στα πορτογαλικά.

eder
O τερματοφύλακας της Σίτι, βραζιλιάνος Εντερσον, πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη. Λίγο αργότερα άρχισε ο τσακωμός με τον Μουρίνιο/ Reuters

Ο τσακωμός πήρε γρήγορα διαστάσεις και σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, εξελίχθηκε σε γενική σύρραξη. Κατά τη διάρκεια του πρωτοφανούς για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ, επεισοδίου έπεσε ξύλο με τον Μουρίνιο να δέχεται ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι, καθώς κι ένα κουτί γάλα! Αυτός που την «πλήρωσε» τελικά ήταν ο βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος αποχώρησε από το Ολντ Τράφορντ με σκισμένο φρύδι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...