280
Ο Μέσι βάζει τα κλάματα στη συνέντευξη Τύπου | EPA/ANDREU DALMAU

Οταν έκλαψε ο Μέσι: «Δεν ήθελα να φύγω»

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2021, 16:57
Ο Μέσι βάζει τα κλάματα στη συνέντευξη Τύπου
|EPA/ANDREU DALMAU

Οταν έκλαψε ο Μέσι: «Δεν ήθελα να φύγω»

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2021, 16:57

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την Κυριακή την Μπαρτσελόνα, μετά από δύο δεκαετίες, ο Λιονέλ Μέσι.

O σπουδαίος αργεντίνος άσος λύγισε πριν ακόμα ξεκινήσει τις δηλώσεις του. Πρώτη έσπευσε στο πλευρό του η σύζυγός του, δίνοντάς του ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει τα δάκρυά του. Στο κοινό ήταν και τα παιδιά τους.

Ο Μέσι ετοιμάστηκε να μιλήσει, αλλά για μία ακόμα φορά δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Η απάντηση ήταν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από όλους στην αίθουσα, που σηκώθηκαν όρθιοι για να τον τιμήσουν.

«Ειπώθηκαν πολλά για μένα, ότι δεν ήθελα να συνεχίσω. Πέρυσι δεν ήθελα και το είπα. Τώρα ήθελα, αλλά δεν μπορούσα», είπε μεταξύ άλλων αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αιτία της αποχώρησής του ήταν οι νέοι κανόνες του ισπανικού πρωταθλήματος και όχι οι οικονομικές διαφορές με τη διοίκηση.

«Προσφέρθηκα να μειώσω (τον μισθό) στο 50%. Η είδηση ότι ζήτησα 30% είναι ψευδής. Εκανα τα πάντα», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ διευκρίνισε ότι ακόμα δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι φεύγει και αλλάζει εντελώς η ζωή του.

«Δεν μπορώ να πω τι σκέφτομαι. Δεν έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι φεύγω και αλλάζω εντελώς τη ζωή μου. Από τα 16 είμαι στην πρώτη ομάδα και τώρα θα αλλάξουν όλα, ειδικά για την οικογένειά μου, διότι πίστευαν ότι θα παραμείνουν στην πόλη. Ξέρω ότι θα είμαστε ok, θα είναι δύσκολη αλλαγή, όμως πρέπει να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε» είπε.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες ότι έχει κλείσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, διευκρίνισε ότι είναι μία πιθανότητα αλλά τόνισε ότι, «όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου από την Μπαρτσελόνα δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι κλεισμένο».

Σχετική ανάρτηση ανέβηκε και στον λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στο Twitter. «Το σπουδαιότερο χειροκρότημα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...