361
Πανοραμική του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa Limassol |

Ξενοδοχεία: Στρατηγικό deal Invel, PRODEA και Ομίλου Ι. Παπαλέκα

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2021, 15:01
Πανοραμική του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa Limassol
|

Ξενοδοχεία: Στρατηγικό deal Invel, PRODEA και Ομίλου Ι. Παπαλέκα

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2021, 15:01

Στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας στον ξενοδοχειακό χώρο, η Invel Real Estate, η PRODEA Investments και o κυπριακός όμιλος εταιρειών YODA Group του κου Ιωάννη Παπαλέκα ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της μεταβίβασης από την PRODEA σε θυγατρική του YODA Group, ποσοστού 45% στην εταιρεία MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited (MHV).

H PRODEA Investments διατηρεί ποσοστό 45% και η Invel Real Estate, μέσω θυγατρικής της, ποσοστό 10%.

Η MHV, η οποία κατέχει το 100% των μετοχών της εταιρείας The Cyprus Tourism Development Company Limited, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia στη Λευκωσία Κύπρου, αποτελεί πλέον το κοινό επενδυτικό όχημα των τριών μετόχων στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Οι Invel Real Estate, PRODEA Investments και YODA Group ανακοινώνουν επίσης την πρώτη από κοινού τους επένδυση μέσω της MHV, με την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited, ιδιοκτήτριας του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa Limassol και του Park Tower που αποτελείται από 20 πολυτελή διαμερίσματα στη Λεμεσό Κύπρου.

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa Limassol είναι το μοναδικό Luxury Internationally Branded θέρετρο στην Κύπρο.

Είναι οικοδομημένο σε παραθαλάσσια έκταση 100.000 τ.μ. και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των 18 Park Villas ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες.

Το πολυτελές θέρετρο διαθέτει πέντε εστιατόρια, δύο μπαρ, 11 αίθουσες συσκέψεων, γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου, τρία γήπεδα τένις, αλλά και γυμναστήριο, το κορυφαίο Kalloni Spa, συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ., και ένα μοναδικό χώρο για παιδιά έκτασης 3.000 τ.μ.

Ο κος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Invel Real Estate και εκτελεστικός πρόεδρος της PRODEA Investments, δήλωσε σχετικά:

«Xαιρόμαστε ιδιαίτερα για την απόκτηση του πολυτελούς θέρετρου Parklane, η οποία ολοκληρώνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων μας στην Κύπρο. Με το Parklane, το Landmark Nicosia και Aphrodite Hills Resort, κατέχουμε πλέον τρεις εμβληματικές και ξεχωριστές μονάδες, τις οποίες, μέσω επένδυσης επιπρόσθετων κεφαλαίων για περαιτέρω ανάπτυξη, έχουμε σκοπό να αναδείξουμε σε σημεία αναφοράς όχι μόνο για την Κυπριακή αγορά αλλά και για ολόκληρη την νοτιοανατολική Ευρώπη. Η στρατηγική συνεργασία Invel, PRODEA Investments και YODA Group εδραιώνεται και στρέφεται πλέον προς τις αγορές της Μεσογείου, με ιδιαίτερη έμφαση σε Ελλάδα και Ιταλία, όπου μελετάμε συγκεκριμένες επενδύσεις στον τουριστικό χώρο.».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...