175
Παρών στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος τη Δευτέρα | ΥouTube

Ξεκίνησε για να… διακοπεί (και) η δίκη του ντράμερ για αποπλάνηση ανήλικης

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2022, 11:41
Παρών στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος τη Δευτέρα
|ΥouTube

Ξεκίνησε για να… διακοπεί (και) η δίκη του ντράμερ για αποπλάνηση ανήλικης

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2022, 11:41

Για τις 17 Μαΐου διεκόπη η δίκη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου του μουσικού Γιώργου Γιαννόπουλου, ντράμερ, πρώην συνεργάτη των Πυξ Λάξ, για αποπλάνηση κοριτσιού έξι ετών το 2013.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε τη Δευτέρα και διεκόπη έπειτα από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά του –παρόντος στο δικαστήριο– κατηγορουμένου.

Σε πρώτο βαθμό, ο Γιαννόπουλος είχε καταδικαστεί, τον Απρίλιο του 2019, σε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά, ως ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη. Ασκησε ωστόσο έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα.

Η κατηγορία αφορά την περίοδο 2011-2013.

Σε βάρος του ντράμερ ασκήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου νέα ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρεται να διέπραξε σε βάρος πέντε κοριτσιών από το 2007 έως το 2013.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...