190
Η πρωταγωνίστρια του επεισοδίου κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής | INTIMEnews

«Ξέφυγε» η Φωτίου στη Βουλή: Το «άι στο διάολο» που άναψε τα αίματα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2024, 16:03
Η πρωταγωνίστρια του επεισοδίου κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής
|INTIMEnews

«Ξέφυγε» η Φωτίου στη Βουλή: Το «άι στο διάολο» που άναψε τα αίματα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2024, 16:03

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στη Βουλή, όταν διαμαρτυρόμενη κατά της υπουργού Τουρισμού, Ολγας Κεφαλογιάννη, η βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, έδειξε να χάνει την ψυχραιμία της και να καταφεύγει σε αγοραίες εκφράσεις προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της.

Η διαμαρτυρία της κυρίας Φωτίου προς το προεδρείο αφορούσε το γεγονός ότι η υπουργός επέλεξε να απαντά στις ερωτήσεις των βουλευτων ξεχωριστά για κάθε μία εξ αυτών.

 «Κυρία υπουργέ, δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι, να μας απαντήσει συνολικά»,  αντέδρασε αρχικά η κυρία Φωτίου. Ο προεδρεύων της συνεδρίασης ωστόσο, αντέτεινε ότι η κυρία Κεφαλογιάννη διατηρεί τη σχετική δυνατότητα.

«Από πότε και δεν το ξέρω; τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή», απάντησε ακόμη πιο εκνευρισμένη η βουλευτής, για να ακολουθήσει ο διάλογος της με την υπουργό που γρήγορα «ξέφυγε»:

Φωτίου: «Σας παρακαλώ κυρία υπουργέ δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο»
Κεφαλογιάννη: «Ολοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…»
Φωτίου: «Αϊ στο διάολο»
Κεφαλογιάννη: «Τι είπατε; θα το επαναλάβετε; έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; και το πρόβλημά σας είναι ο Κανονισμός; εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...