179
Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά την προσαγωγή του στο δικαστήριο πριν από δύο εβδομάδες | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ξανά στο εδώλιο ο Δημήτρης Λιγνάδης

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2022, 06:57
Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά την προσαγωγή του στο δικαστήριο πριν από δύο εβδομάδες
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ξανά στο εδώλιο ο Δημήτρης Λιγνάδης

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2022, 06:57

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου επιστρέφει ο Δημήτρης Λιγνάδης, δύο εβδομάδες μετά την επεισοδιακή διακοπή της δίκης του στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ως γνωστόν, η δίκη του άλλοτε καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου που κατηγορείται για βιασμούς, είχε διακοπεί στις 11 Φεβρουαρίου, ύστερα από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια.

Το δικαστήριο αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου ζητώντας από τον μέχρι πριν από λίγο καιρό επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου να δηλώσει τη θέση του έναντι σε όσα τού καταλογίζονται για τέσσερις βιασμούς σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης, και ενός ενήλικου άνδρα.

Ο καλλιτέχνης από την πρώτη στιγμή αρνείται τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη και προσωρινή του κράτηση πριν από έναν χρόνο, ισχυριζόμενος ότι όλη η υπόθεση είναι κατασκευασμένη και σχετίζεται με την αντιπαράθεση που έχει επί σειρά ετών με τη Διοίκηση του Σωματείου Ηθοποιών.

Κατά την έναρξη της δίκης στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις καταγγέλλοντες, με τον τέταρτο να βεβαιώνει το δικαστήριο ότι θα είναι παρών όταν κληθεί να καταθέσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...