303
H κατηγορούμενη οδηγείται στον εισαγγελέα | Neakriti.gr

Κρήτη: Την Πέμπτη απολογείται η σύντροφος του Γάλλου – τον σκότωσε με ψαλίδι ραπτικής;

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2019, 08:52
H κατηγορούμενη οδηγείται στον εισαγγελέα
|Neakriti.gr

Κρήτη: Την Πέμπτη απολογείται η σύντροφος του Γάλλου – τον σκότωσε με ψαλίδι ραπτικής;

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2019, 08:52

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο ασκήθηκε στην 44χρονη σύντροφο του 56χρονου Γάλλου, που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό τους, στον Τσούτσουρο Ηρακλείου.

Στη γυναίκα δόθηκε προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ η Εισαγγελία θα ορίσει δικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Η 44χρονη κατηγορείται πως σκότωσε τον σύντροφό της με ένα ψαλίδι ραπτικής. Το σώμα του τουρίστα έφερε πολλά τραύματα στην περιοχή της καρδιάς και του λαιμού ενώ είχε και αρκετές αμυχές στα χέρια, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ο 56χρονος έφτασε στην Κρήτη μαζί με την 44χρονη το περασμένο Σάββατο και είχαν σκοπό να κάνουν στο νησί διακοπές για μία βδομάδα. Οι μάρτυρες στο ξενοδοχείο αναφέρουν πως καθημερινά το ζευγάρι κατανάλωνε αρκετή ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια επέστρεφε στο δωμάτιό του, όπου άρχιζαν οι καυγάδες.

Μάλιστα, κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο κάθε βράδυ φαίνεται να υπήρχαν παράπονα από άλλους τουρίστες καθώς από το δωμάτιό τους ακούγονταν φωνές και χτυπήματα.

Σύμφωνα με το cretapost, το βράδυ της δολοφονίας, πελάτες του ξενοδοχείου που έμεναν δίπλα, τους άκουσαν να καυγαδίζουν έντονα και ειδοποίησαν τους υπαλλήλους. Εκείνοι ανέβηκαν στο δωμάτιο, χτύπησαν αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Τελικά, άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν τον 56χρονο αιμόφυρτο μπροστά από το δωμάτιο του μπάνιου και την 44χρονη να κάθεται στο κρεβάτι, σε κατάσταση σοκ. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπου διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας κάνοντας μία πρώτη αυτοψία, βρήκαν το ματωμένο ψαλιδάκι στο καλαθάκι των αχρήστων και συνέλαβαν την 44χρονη. Η γυναίκα από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα, ισχυριζόμενη πως ο 56χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για το μοιραίο βράδυ ανέφερε πως ο σύντροφός της πήρε το ψαλίδι με σκοπό ν’ αυτοκτονήσει, εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...