267
Ο Αλέξης Κούγιας λίγο πριν αποχωρήσει ενοχλημένος από ερώτηση που του έγινε κατά τη δήλωσή του στην Ευελπίδων | ΙΝΤΙΜΕnews

Κούγιας για Λιγνάδη: Παρέλαβα δικογραφία-τηλεγράφημα

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2021, 11:51
Ο Αλέξης Κούγιας λίγο πριν αποχωρήσει ενοχλημένος από ερώτηση που του έγινε κατά τη δήλωσή του στην Ευελπίδων
|ΙΝΤΙΜΕnews

Κούγιας για Λιγνάδη: Παρέλαβα δικογραφία-τηλεγράφημα

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2021, 11:51

«Δικογραφία-τηλεγράφημα» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας τον φάκελο της υπόθεσης Λιγνάδη που έχουν σχηματίσει οι εισαγγελικές αρχές και παρέλαβε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης.

«Μόλις διαβάσω τη δικογραφία», επανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος, «με δημόσια δήλωσή μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι πριν από λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος» (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη).

Στην πρώτη δήλωση Κούγια για τη δικογραφία στην Ευελπίδων, σημειώθηκε επεισόδιο με τους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στα δικαστήρια, όταν μία εξ αυτών τον ρώτησε για τις επιθέσεις των οποίων έχει γίνει αποδέκτης τις τελευταίες ώρες η οικογένειά του.

«Μην ταπεινώνετε τη συζήτησή μας. Μην είστε ανάγωγη» της είπε εμφανώς ενοχλημένος ο ποινικολόγος και αποχώρησε πριν ολοκληρώσει.

Αναλυτικά  η δήλωση Κούγια:

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα, γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων είναι μόνο φήμη.

Θέλω να σου πω ότι με πολλή περίσκεψη απέναντι σε ό,τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία, με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι πριν από λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...