153
Η πριγκίπισσα Αννα | Victoria Jones/Pool via REUTERS/File Photo

Βρετανία: Στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα Αννα με ελαφρά τραύματα

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2024, 17:17
Η πριγκίπισσα Αννα
|Victoria Jones/Pool via REUTERS/File Photo

Βρετανία: Στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα Αννα με ελαφρά τραύματα

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2024, 17:17

Η 73χρονη πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας υπέστη ελαφρά τραύματα και διάσειση έπειτα από ένα ατύχημα τη Δευτέρα στο Gatcombe Park, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία της αδελφής του βασιλιά Καρόλου.

Διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μπάκιγχαμ προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα αναμένεται να αναρρώσει σύντομα και πλήρως.

«Ο βασιλιάς ενημερώθηκε λεπτομερώς και μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στέλνει τις θερμότερες ευχές του στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό με κάποιες πληροφορίες που ανέφεραν ότι το ατύχημα προήλθε από άλογο να μην επιβεβαιώνονται επίσημα.

Για το ατύχημα της αδελφής του ενημερώθηκε και ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος έστειλε τις θερμές ευχές του στην πριγκίπισσα για γρήγορη ανάρρωση.

Η πριγκίπισσα, 16η στη σειρά διαδοχής, θεωρείται ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μόνο το 2022, η πριγκίπισσα Άννα συμμετείχε σε 214 επίσημες εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...