317
|

Κωμωδία, πάθος και αρχαίο σεξ

Avatar Νίκος Κακαρίκας 23 Νοεμβρίου 2013, 01:02

Κωμωδία, πάθος και αρχαίο σεξ

Avatar Νίκος Κακαρίκας 23 Νοεμβρίου 2013, 01:02

«Θα έχουμε λίγη κωμωδία, λίγο πάθος, λίγη μουσική και μια μικρούλα δόση αρχαίου σεξ» δήλωσαν στους δημοσιογράφους χωρίς να εξηγήσουν με λεπτομέρειες όμως τι εννοούν λέγοντας αρχαίο σεξ. Ποιων λαών; Των αρχαίων Ελλήνων ή κάποιων άλλων; Ποια είναι η διαφορά του αρχαίου από το σύγχρονο σεξ;

Τέτοια ερωτήματα στο κεφάλι σου είναι ικανοί να γεννήσουν μόνο οι θρυλικοί Monty Python! Οι δημιουργοί και εκτελεστές αριστουργημάτων που έχουν μείνει στην Ιστορία. Όπως το Monty Python and the Holy Grail με την ευλογημένη Ιερή χειροβομβίδα. Χειροβομβίδα, με την οποία εξοντώνεται το αιμοσταγές και σατανικό άσπρο λαγουδάκι, το οποίο λίγο πριν είχε κατασπαράξει δεκάδες Ιππότες στην αναζήτησή τους για το Ιερό Δισκοπότηρο.

Στην εντυπωσιακή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν για να ανακοινώσουν τη μια και μοναδική παράσταση του Flying Circus που θα δώσουν τον Ιούλιο του 2014, έδειξαν πως δεν έχουν χάσει το αιχμηρό τους χιούμορ, τον αυτοσαρκασμό αλλά και την ειλικρίνειά τους. Τα εισιτήρια θα κυμαίνονται από 32 μέχρι 108 ευρώ ή όπως είπαν «360 ευρώ λιγότερα για μια συναυλία των Rolling Stones». Δήλωσαν επίσης πως πέρα από τα 40 χρόνια που συμπληρώνονται από την τελευταία τους παράσταση στην Αγγλία, γεγονός που θέλουν να τιμήσουν, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για να εξοφληθεί η υποθήκη του Terry Jones. 

Ένα από τα μέλη των Python, δυστυχώς, δεν θα είναι μαζί τους. Ο Graham Chapman, ο οποίος πέθανε το 1989. Επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο παλαβοί, στην κυριολεξία, είναι τόνισαν πως ο τίτλος που δουλεύουν για την παράσταση είναι «ένας κάτω, άλλοι πέντε έμειναν». «Αποκάλυψαν» ακόμα πως λόγω της ηλικίας τους θα υπάρχουν ιατρικά team στα παρασκήνια για κάθε ενδεχόμενο. Ενδεχομένως, όπως  είπαν, πως στην πορεία μπορεί να αναγκαστούν και να αλλάξουν τον τίτλο σε: «δυο κάτω, άλλοι τέσσερις έμειναν».

Την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2013 θα έχετε μια και μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε και online τα εισιτήριά σας, αφού σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο αναμένεται να εξαντληθούν μέσα σε 24 ώρες!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News