880
Στιγμές από το ηλεκτρονικό ημερολόγιο μίας πρώην πρωθυπουργού | instagram

Η Σάνα Μαρίν δεν είναι πια πρωθυπουργός και το διασκεδάζει

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2023, 16:28
Στιγμές από το ηλεκτρονικό ημερολόγιο μίας πρώην πρωθυπουργού
|instagram

Η Σάνα Μαρίν δεν είναι πια πρωθυπουργός και το διασκεδάζει

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2023, 16:28

Οι πολιτικοί πρώτης γραμμής συνήθως αποσύρονται κάπου ήρεμα μετά το τέλος της καριέρας τους, παρέα με την οικογένειά τους, τις αναμνήσεις τους, τα κατοικίδιά τους και τα βιβλία τους. Η Σάνα Μαρίν, όμως, πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, απολαμβάνει τη ζωή της μετά την πολιτική και δεν το κρύβει καθόλου.

Η Μαρίν κατάφερε να βάλει τη χώρα της στο ΝΑΤΟ, αλλά μόλις δύο μέρες πριν από την επίσημη είσοδο, έχασε τις εκλογές. Λίγους μήνες αργότερα, η Μαρίν ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από παραλίες, ταξίδια ή ομιλίες, που δείχνουν ότι δεν κάθισε να σκάσει για το τέλος της πρωθυπουργικής  θητείας της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)


Η πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τους Times, παραιτήθηκε από τη βουλευτική έδρα της, αλλά και από τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης Τάμπερε και πλέον εργάζεται για το Ινστιτούτο Τόνι Μπλερ.

Τη μία στιγμή βρίσκεται σε συνέδριο στον Καναδά για το μέλλον της παγκόσμιας δημοκρατίας και την άλλη στο Παρίσι στην Εβδομάδα Μόδας ή στο Λος Αντζελες, όπου δειπνεί με τη Σάρον Στόουν. Η Μαρίν δεν σταματάει να ενημερώνει τους ένα εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram για τα ταξίδια και τις δραστηριότητές της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)


Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες τη δείχνουν να γιορτάζει τα 38α γενέθλιά της, να στέκεται με φίλους της μπροστά από την Παναγία των Παρισίων και με το μπικίνι της και γυρισμένη την πλάτη στον φακό, σε μια εξωτική παραλία.

«Αυτά τα οπίσθια κάθισαν κάποτε δίπλα στην Ανγκελα Μέρκελ», σχολίασε η σκανδαλοθηρική γερμανική εφημερίδα Bild. Οι Φινλανδοί, ωστόσο, αδιαφόρησαν. Αφού δεν τους κυβερνά πλέον, ας κάνει ό,τι θέλει…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...