292
H Κριστίνα Ρόσι πριν ξεκινήσει η περιπέτεια της υγείας της |

Γυναίκα που ήταν για 10 μήνες σε κώμα ξύπνησε… μαμά

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2021, 18:06
H Κριστίνα Ρόσι πριν ξεκινήσει η περιπέτεια της υγείας της
|

Γυναίκα που ήταν για 10 μήνες σε κώμα ξύπνησε… μαμά

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2021, 18:06

«Μαμά!». Ηταν η πρώτη λέξη που είπε όταν ξύπνησε έπειτα από 10 μήνες σε κώμα η Κριστίνα Ρόσι από την Ιταλία. Και πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι αυτήν τη λέξη θα άκουγε πολύ σύντομα, ξανά και ξανά, από ένα πλάσμα που είχε φέρει στη ζωή αρκετούς μήνες πριν.

Η 37χρονη γυναίκα ήταν έγκυος επτά μηνών όταν υπέστη καρδιακή προσβολή τον Ιούλιο του περασμένου έτους. Η κόρη της Κατερίνα, γεννήθηκε με καισαρική τομή έκτακτης ανάγκης λόγω της κατάστασης της γυναίκας, η οποία έμεινε σε κώμα με υποψία εγκεφαλικής βλάβης.

Η Κριστίνα και η κόρη της μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική στην Αυστρία τον Απρίλιο προκειμένου να λάβουν εξειδικευμένη φροντίδα κατά τη διάρκειά της ανάρρωσής τους. Τόσο ο σύζυγός της όσο και η μητέρα της Ρόσι ήταν δίπλα της όταν άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια της και μίλησε.

«Δεν το περιμέναμε, πήραμε μεγάλη χαρά μετά από τόσο πόνο» δήλωσε ο Γκαμπριέλε Σούκι στην εφημερίδα La Nazione σύμφωνα με τους βρετανικούς Times.

Τα χρήματα για τη θεραπεία της στο εξωτερικό συγκεντρώθηκαν από μια σελίδα crowdfunding, η οποία μέχρι στιγμής έχει δεχθεί από δωρητές περισσότερα από 175.000 ευρώ για περαιτέρω αποκατάσταση και φυσικοθεραπεία της Ρόσι.

Ο σύζυγός της μίλησε για την απίστευτη πρόοδο που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό. «Η γυναίκα μου αναπνέει και καταπίνει χωρίς βοήθεια. Βλέποντας την πρόοδο που έχει κάνει και σκεφτόμαστε όλες τις προκλήσεις που είχε να ξεπεράσει τους τελευταίους μήνες, αυτό φαίνεται σαν ένα θαύμα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σούκι αναφέρθηκε επίσης στην στιγμή που η σύζυγός του έκλαψε όταν άκουσε ένα ηχητικό μήνυμα υποστήριξης από τη Γιάνα Νανίνι, την αγαπημένη της τραγουδίστρια. Είπε, μάλιστα, ότι λίγο πριν από την καρδιακή προσβολή της Ρόσι, το ζευγάρι είχε αγοράσει εισιτήρια για να δει τη Νανίνι να τραγουδά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...