190
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ματ Σλαπ (πρόεδρος της Αμερικανικής Συντηρητικής Ενωσης) κατά την περσινή Διάσκεψη Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης | REUTERS/Yuri Gripas/File Photo

Επιστροφή Τραμπ με την πρώτη ομιλία μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2021, 17:11
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ματ Σλαπ (πρόεδρος της Αμερικανικής Συντηρητικής Ενωσης) κατά την περσινή Διάσκεψη Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης
|REUTERS/Yuri Gripas/File Photo

Επιστροφή Τραμπ με την πρώτη ομιλία μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2021, 17:11

Την πρώτη ομιλία του μετά την αποχώρησή του από το προεδρικό αξίωμα, στις 20 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από το Ορλάντο της Φλόριντα.

Η ομιλία του πρώην προέδρου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της Διάσκεψης Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) που θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου, έγινε σήμερα γνωστό από συνεργάτες του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει για «το μέλλον του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και του συντηρητικού κινήματος», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο πρώην πρόεδρος αναμένεται επίσης να μιλήσει για τη μετανάστευση και τις «καταστροφικές πολιτικές» του διαδόχου του Τζο Μπάιντεν στο θέμα αυτό, σύμφωνα πάντα με συνεργάτες του.

Αμφίβολη ωστόσο παραμένει η παρουσία του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου της κυβέρνησης Τραμπ, Μάικ Πενς, με το Politico να αναφέρει ότι ο Πενς έχει απορρίψει την πρόσκληση.

Μια πηγή είπε στο CNNi ότι οι διοργανωτές ελπίζουν να αλλάξουν τη γνώμη του Πενς για συμμετοχή, ενώ μια άλλη πηγή είπε ότι ο Πενς σχεδιάζει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τους επόμενους έξι μήνες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News