308
| Dimitris Kapantais / SOOC

Κόντρα ΝΔ – Κασσελάκη για τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2023, 20:58
|Dimitris Kapantais / SOOC

Κόντρα ΝΔ – Κασσελάκη για τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2023, 20:58

«Το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση ότι αδυνατεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της οπαδικής βίας.

Κατήγγειλε, ειδικότερα, ότι «η κυβέρνηση αποφάσισε να γίνονται αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, κάνοντας ό,τι κάνει πάντα. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία στα γήπεδα; Στρέφεται κατά όλων των φιλάθλων. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή; Στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων επαγγελματιών. Τιμωρητική πολιτική παντού, χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα».

«Τα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ήταν αυτά που προτείναμε το Σάββατο και παρουσίασα σήμερα το πρωί σε βίντεο», πρόσθεσε στην ανάρτησή του για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη. «Είναι τα αυτονόητα», ανέφερε, «το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν».

«Γιατί και άλλες φορές η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε μέτρα, και έκτοτε είχαμε τη δολοφονία ενός φιλάθλου πριν από λίγους μήνες και έναν αστυνομικό που τώρα παλεύει για τη ζωή του», συνέχισε, συμπληρώνοντας ότι «το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση».

Η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε στον κ. Κασσελάκη τις αιχμές περί έλλειψης πολιτικού θάρρους δια του εκπροσώπου της, Νίκου Ρωμανού, με αφορμή τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

«Οσα πρότεινε ο κ. Κασσελάκης κατά της οπαδικής βίας είτε ήδη υλοποιούνταν, είτε ανακοινώθηκαν σήμερα. Παρ’όλα αυτά δεν είχε το πολιτικό θάρρος να στηρίξει τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, που λίγες ώρες νωρίτερα και ο ίδιος ζητούσε», υπογράμμισε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Μεταξύ του απαραίτητου κοινού μετώπου κατά της οπαδικής βίας και της αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση, ο κ. Κασσελάκης δυστυχώς επιλέγει το δεύτερο», κατέληξε ο κ. Ρωμανός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...