186
Εντυπωσιακό, αλλά τα πλάνα δεν ήταν της Πρωτοχρονιάς | YouTube

«Κονσέρβα» το πρωτοχρονιάτικο σόου με τα drone στη Σαγκάη

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2020, 13:39
Εντυπωσιακό, αλλά τα πλάνα δεν ήταν της Πρωτοχρονιάς
|YouTube

«Κονσέρβα» το πρωτοχρονιάτικο σόου με τα drone στη Σαγκάη

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2020, 13:39

Ενας άνθρωπος που τρέχει, αστέρια, πολύχρωμα φώτα και ευφάνταστα σχεδία και αντίστροφη μέτρηση. Η Σαγκάη καλωσόρισε το 2020 με ένα εντυπωσιακό σόου από 2.000 drone που πέταξαν σε σχηματισμό και με απόλυτη τάξη πάνω από την κινέζικη μεγαλούπολη.

Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν έτσι, αποκαλύπτει το BBC γιατί το σόου που μεταδόθηκε από τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο ήταν μαγνητοσκοπημένο.

Η εταιρεία που οργάνωσε το υπερθέαμα παραδέχτηκε στο BBC ότι τα πλάνα είχαν μαγνητοσκοπηθεί στις 28 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες νωρίτερα, σε μια δοκιμή.

Η τοπική αγγλόφωνη ειδησεογραφική σελίδα The Shanghaiist ανέφερε ότι ο κόσμος στις όχθες του ποταμού, όπου (υποτίθεται ότι) οργανώθηκε το σόου με τα drone, δεν είδε τίποτα. Το Shanghaiist εντόπισε και ένα βίντεο έδειχνε ακριβώς το «πρωτοχρονιάτικο» ενώ και οι Αρχές της πόλης είχαν αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει σόου.

Τελικά η εταιρεία Yihang Bailu που οργάνωσε το σόου παραδέχτηκε ότι η μαγνητοσκόπηση έγινε στις 28 Δεκεμβρίου και ότι  συνεννοήθηκε με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για να διασφαλίσει την μετάδοση σε όλο τον κόσμο.

Μαγνητοσκοπημένο ή όχι, το θέμα ήταν άκρως εντυπωσιακό ενώ είναι και ένας τρόπος εορτασμού πολύ πιο φιλικός για το περιβάλλον από τα πυροτεχνήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...