178
Ο Κλέων Γρηγοριάδης σε παλαιότερη φωτογραφία από το βήμα της Βουλής | ΙΝΤΙΜΕnews

Κλέων Γρηγοριάδης (ΜέΡΑ25): Πρώην τρομοκράτης ο Κουφοντίνας – είναι πια βαρυποινίτης

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2021, 16:04
Ο Κλέων Γρηγοριάδης σε παλαιότερη φωτογραφία από το βήμα της Βουλής
|ΙΝΤΙΜΕnews

Κλέων Γρηγοριάδης (ΜέΡΑ25): Πρώην τρομοκράτης ο Κουφοντίνας – είναι πια βαρυποινίτης

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2021, 16:04

Για εργαλειοποίηση (!) της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος, όπως θέλησε να διευκρινίσει, δεν είναι πια τρομοκράτης, αλλά βαρυποινίτης, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, επιρρίπτοντας στην κυβέρνηση και προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη την ευθύνη και για τον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη.

«Οσα παρακολουθούμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα της απόφασης του Πρωθυπουργού να εργαλειοποιήσει με απαράδεκτο τρόπο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός βαρυποινίτη πλέον και όχι τρομοκράτη.

»Πρώην τρομοκράτη, ναι, αμετανόητου, αλλά σε τρεις μήνες κατοχυρώνει δικαίωμα να διεκδικήσει του έξοδό του. Είναι πια βαρυποινίτης φυλακισμένος», ανέφερε επί λέξει ο κ. Γρηγοριάδης στη «γραμμή» αντίστοιχων τοποθετήσεων της συνηγόρου του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια τρομοκράτη της «17Ν», Ιωάννας Κούρτοβικ.

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 χαρακτήρισε εξάλλου προσωπικά υπεύθυνο τον Πρωθυπουργό «για τον τραυματισμό  των διαδηλωτών, όπως και του αστυνομικού» στη Νέα Σμύρνη, ενώ περιέγραψε ως «ασκέρι παρακρατικών φασιστοειδών του κοινού ποινικού δικαίου και χούλιγκαν» τους άνδρες της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, όπου βέβαια ανήκει ο αστυνομικός για τον οποίο μιλούσε προηγουμένως ο κ. Γρηγοριάδης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...