217
Πολλά γέλια στην Πιονγκγιάνγκ από τους μεγάλους, αλλά και ένα διφορούμενο υπομειδίαμα από τη δευτερότοκη κόρη του Κιμ | KCNA via REUTERS

Κιμ: «Κόρη μου, ιδού ο στρατός σου!»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2023, 19:51
Πολλά γέλια στην Πιονγκγιάνγκ από τους μεγάλους, αλλά και ένα διφορούμενο υπομειδίαμα από τη δευτερότοκη κόρη του Κιμ
|KCNA via REUTERS

Κιμ: «Κόρη μου, ιδού ο στρατός σου!»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2023, 19:51

Ολα προδιαγράφονται ευοίωνα για τη μικρούλα Κιμ Τζου-άε, τη δεύτερη και τυχερή κόρη του βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ-Γιόνγκ-ουν. Το πράγμα φαινόταν, μάλιστα επιβεβαιώθηκε από την κοινή εμφάνιση κόρης και πατρός τον περασμένο Νοέμβριο στο στρατόπεδο Υλικού Πολέμου, όπου έχουν αποθηκευθεί οι διηπειρωτικοί πύραυλοι της Βόρειας Κορέας. Τότε, ο στοργικός Κιμ της έδειξε την προίκα της. Τώρα της γνώρισε και τον στρατό της.

Οπως το συνηθίζει, ο Κιμ εξαφανίστηκε για 35 ημέρες, όμως εμφανίστηκε και πάλι στην ημερίδα για τη γιορτή των βορειοκορεατικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στη σάλα εισήλθε μαζί με την Τζου-άε. Το κοριτσάκι είναι περίπου 10 ετών και έχει δύο αδελφάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, όλα ανήλικα και συνεπώς ακατάλληλα για ανάληψη θεσμικών ρόλων. Ωστόσο, ο Κιμ μοιάζει να έχει επιλέξει τη διάδοχό του.

Αν και μικροαστισμοί δεν επιτρέπονται στον σοσιαλισμό, ο Κιμ δεν συγκρατήθηκε: «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ…» (KCNA via REUTERS)

Τα Μέσα της Βόρειας Κορέας δημοσίευσαν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου σειρά φωτογραφιών από την ημερίδα και τη σχετική δεξίωση, στις οποίες η Τζου-άε κάθεται δίπλα στον πατέρα της με άνεση, ενώ πάνω από τα κεφάλια τους συνωθούνται στρατηγοί, πτέραρχοι και ναύαρχοι. Το όνομά της δεν ακούστηκε από «δημοσιογραφικά» στόματα στην Πιονγκγιάνγκ, όμως η μικρή αναφέρθηκε ως «αγαπημένο παιδί», «ευγενές κορίτσι», «σεβαστή κόρη»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...