371
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη για να μην επεκταθούν οι φλόγες σε όμορες επιχειρήσεις | ΙnTime News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κηφισιά: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο εργοστάσιο

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2024, 19:58
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη για να μην επεκταθούν οι φλόγες σε όμορες επιχειρήσεις
|ΙnTime News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κηφισιά: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο εργοστάσιο

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2024, 19:58

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από έκρηξη σε βιομηχανικό χώρο επί της οδού Αιγιδών στη Νέα Κηφισιά, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική το απόγευμα.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 15.30 σε εργοστάσιο κατασκευής μαγειρικών σκευών, με την πυροσβεστική υπηρεσία να ενημερώνεται, ελάχιστα λεπτά αργότερα, για φωτιά στον βιομηχανικό χώρο.

Η εικόνα της φωτιάς στο εργοστάσιο νωρίτερα την Τετάρτη (μέσω X / @j_skandalis):


Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε διπλανές επιχειρήσεις χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι πυροσβέστες ενώ δεν υπήρξε αναφορά για εγκλωβισμένα άτομα.

Την έκταση της φωτιάς, και της καταστροφής που προκάλεσε στο εργοστάσιο, αποτυπώνει το φωτορεπορτάζ του πρακτορείου IN TIME:

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ από αέρος συνέδραμε ένα ελικόπτερο.

Συνδρομή παρείχαν, επίσης, υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.

Νωρίτερα, εστάλη μήνυμα μέσω του 112 στους πολίτες, καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, προειδοποιώντας τους ότι οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή τους.

Την πορεία του πυκνού μαύρου καπνού πάνω από την Αττική κατέγραψαν και οι κάμερες του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών:

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων

Νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής το ίδιο απόγευμα ανέφερε πως πλέον «η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται κανονικά».

Νωρίτερα η κυκλοφορία είχε διακοπεί στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...