158
Η υπουργός Παιδείας σε παλαιότερη φωτογραφία από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου | Menelaos Myrillas / SOOC

Κεραμέως: Απολύτως ψευδές, για μία ακόμη φορά, δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2022, 10:49
Η υπουργός Παιδείας σε παλαιότερη φωτογραφία από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
|Menelaos Myrillas / SOOC

Κεραμέως: Απολύτως ψευδές, για μία ακόμη φορά, δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2022, 10:49

Την έντονη αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με το οποίο το δικηγορικό γραφείο της εμπλέκεται σε υποθέσεις του υπουργείου.

Η κυρία Κεραμέως διέψευσε όσα υποστηρίζει η εφημερίδα στο δημοσίευμά της, απορρίπτοντας οιαδήποτε εμπλοκή του υπουργείου Παιδείας.

«Για μια ακόμη φορά, δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” που αφορά τη Νίκη Κεραμέως είναι απολύτως ψευδές», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο της Νίκης Κεραμέως, που συνεχίζει:

«Το υπουργείο Παιδείας δεν ενεπλάκη και δεν εκπροσωπήθηκε, όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα, στη διαμάχη δύο υποψηφίων που διεκδικούσαν την ίδια θέση σε διαδικασία εκλογής που έγινε το 2019 (σημειωτέον, και πριν από την ανάληψη της θέσης της υπουργού από τη Ν. Κεραμέως)».

Επισημαίνεται, τέλος, ότι ο δικηγόρος που αναφέρεται στο δημοσίευμα εκπροσωπεί το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 2009 (10 χρόνια πριν γίνει η Νίκη Κεραμέως υπουργός Παιδείας) και αυτό έπραξε, με την προσωπική του ιδιότητα, και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...