207
Οι κατηγορούμενοι κατά την αναχώρησή τους από το δικαστήριο τη Δευτέρα | INTIMEnews

Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται την Τετάρτη η δίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2024, 13:48
Οι κατηγορούμενοι κατά την αναχώρησή τους από το δικαστήριο τη Δευτέρα
|INTIMEnews

Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται την Τετάρτη η δίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2024, 13:48

Την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί, κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου, η δίκη για την υπόθεση της άγριας σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Η δίκη μεταφέρεται πλέον σε αίθουσα στο ισόγειο του Εφετείου που παραχωρήθηκε για τρεις ημέρες την εβδομάδα, με μέριμνα του υπουργού Δικαιοσύνης, καθώς είναι πολυπρόσωπη και απαιτείται μεγάλος χώρος για να μπορεί να εξελιχθεί ομαλά.

Το δικαστήριο συγκροτήθηκε σε Σώμα με την κλήρωση των τεσσάρων ενόρκων που θα πλαισιώσουν τους τρεις τακτικούς δικαστές.

Αμέσως μετά υπεβλήθη από την υποστήριξη της κατηγορίας που εκπροσωπεί την 12χρονη, αίτημα για διεξαγωγή της δίκης κεκλεισμένων των θυρών, στο οποίο συναίνεσαν όλοι οι παράγοντες της δίκης. Το δικαστήριο το έκανε δεκτό, ορίζοντας ότι η διαδικασία θα διεξαχθεί χωρίς δημοσιότητα.

Ακολούθως το δικαστήριο εκφώνησε τα ονόματα των 14 μαρτύρων κατηγορίας που θα καταθέσουν για την υπόθεση. Σύμφωνα με τον κατάλογο που εκφώνησε ο πρόεδρος, πρώτη θα κληθεί να καταθέσει η θεία του παιδιού, στο σπίτι της οποίας μένει πλέον η ανήλικη.

Κατά την αποχώρηση των παραγόντων από το δικαστικό μέγαρο, αλληλέγγυοι που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί της Δευτέρας, φώναζαν συνθήματα μεταξύ των οποίων και κάποια για την αποφυλάκιση της  μητέρας του θύματος η οποία βρίσκεται μεταξύ των κατηγορουμένων.

Στο πλευρό της 37χρονης μητέρας είναι και τα ενήλικα παιδιά της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...