181
Ο Omar Shaikly συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος | Ελληνική Αστυνομία

Κατερίνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άντρα που βίασε 11χρονη

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2022, 20:05
Ο Omar Shaikly συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος
|Ελληνική Αστυνομία

Κατερίνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άντρα που βίασε 11χρονη

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2022, 20:05

Με εισαγγελική διάταξη δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 30χρονου άνδρα από το Ιράκ που κρατείται για βιασμό 11χρονης στην Κατερίνη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη».

Είχε προηγηθεί σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον Omar Shaikly του Mohamed και της Bushura.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Το κορίτσι είχε νοσηλευτεί τον Αύγουστο, οπότε συνέβη το περιστατικό, για αρκετές ημέρες στην Παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για να ξεπεράσει το σοκ.

Η Ελληνική Αστυνομία διευκρινίζει ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46632 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...