316
| INTIMEnews

Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα της μητέρας μου, ούτε είναι δουλειά μου να τη «μαζέψω»

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2023, 09:46
|INTIMEnews

Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα της μητέρας μου, ούτε είναι δουλειά μου να τη «μαζέψω»

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2023, 09:46

Στη δίνη των αντιδράσεων (εδώ) για την εμετική ανάρτηση της μητέρας της (και υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ), Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, για την υπόθεση Γεωργούλη, βρέθηκε η ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, καλούμενη –σε μια διασταλτική (και κυρίως αυθαίρετη) ερμηνεία της λεγόμενης «οικογενειακής ευθύνης»– να πάρει θέση για το περιεχόμενο της ανάρτησης, η οποία μεταξύ άλλων χαρακτηρίστηκε από ορισμένους χρήστες των social media ως «μυσογυνιστική σεξιστική επίθεση».

Δικαίως ενοχλημένη από το γεγονός ότι κάποιοι επέλεξαν να προβούν σε τέτοιου είδους σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκαθάρισε ότι δεν ταυτίζεται με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας της, διαμηνύοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να τη μετατρέπει σε αντικείμενο κομματισμού.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι», απάντησε η πρωταθλήτρια σε σχόλιο χρήστη του Instagram και σε πιο έντονο ύφος πρόσθεσε:

«Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Σε νέα της ανάρτηση, η Κατερίνα Στεφανίδη δηλώνει το αυτονόητο: πως δεν έχει καμία ευθύνη για τις θέσεις της μητέρας και αντίστοιχα «ενημερώνει» πως ούτε σκοπεύει, ούτε και έχει δικαίωμα να τη «μαζέψει».

Η ανάρτηση της  πρωταθλήτριας έχει ως εξής:

«Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν.

Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του.

Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την “μαζέψω”, όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...