169
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Κατεπείγουσα έρευνα για το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στα Ιωάννινα

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2023, 17:32
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Κατεπείγουσα έρευνα για το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στα Ιωάννινα

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2023, 17:32

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα με σκοπό τη διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας στα Ιωάννινα, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Η νεαρή πέθανε μετά από ανακοπή που υπέστη στο νοσοκομείο ενώ πριν από μια εβδομάδα είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα και είχε νοσηλευτεί. Η κατάστασή της μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο δεν βελτιώθηκε – αντιθέτως γινόταν χειρότερη. Ο πυρετός επέμενε ενώ, όπως αναφέρουν πηγές, η κοπέλα είχε έντονους πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα.

Η εντολή για την προκαταρκτική δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Προανάκριση ξεκίνησε και από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων. Η προανάκριση άρχισε από το απόγευμα της Τετάρτης και στο πλαίσιο αυτής θα καταθέσουν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας αλλά και ιατρικό προσωπικό που ενεπλάκη στη νοσηλεία της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...