193
Πλημμυρισμένος δρόμος στο Λονδίνο, την Κυριακή | Twitter

Καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στο Λονδίνο

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2021, 12:51
Πλημμυρισμένος δρόμος στο Λονδίνο, την Κυριακή
|Twitter

Καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στο Λονδίνο

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2021, 12:51

Καταρρακτώδεις βροχές, που έπληξαν τη νοτιοανατολική Αγγλία την Κυριακή, προκάλεσαν πλημμύρες σε δρόμους και σταθμούς του Μετρό του Λονδίνου.

Δύο νοσοκομεία μάλιστα, στο ανατολικό Λονδίνο, πλημμύρισαν και σταμάτησαν να δέχονται ασθενείς και επισκέπτες.

Στο νότιο τμήμα της βρετανικής πρωτεύουσας, κοντά στον σταθμό Queens Town Road, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία σε έναν δρόμο που είχε γίνει αδιάβατος, με το πεζοδρόμιο να έχει πλημμυρίσει ιδιαίτερα κάτω από σιδηροδρομικές γέφυρες.

Την περισσότερη βροχή στη χώρα, δέχθηκε η περιοχή του Σεντ Τζέιμς Παρκ στο Λονδίνο.

Πλημμυρισμένες αυλές σπιτιών στο Walthamstow

Τρία κόκκινα λεωφορεία ακινητοποιήθηκαν στη μέση του δρόμου, ο οδηγός ενός από τα οποία δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως το νερό είχε φθάσει στο πάτωμα του οχήματός του.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανακοίνωσε στο Twitter πως έλαβε περίπου 300 κλήσεις για απάντληση υδάτων στο νοτιοδυτικό τμήμα της πρωτεύουσας.

Η βρετανική μετεωρολογική υπηρεσία Met Office εξέδωσε πορτοκαλί συναγερμό για καταιγίδες στο Λονδίνο και στα περίχωρά του, ενώ καταιγίδες και καταρρακτώδεις βροχές αναμένονται και τη Δευτέρα στο νότιο τμήμα της χώρας. Ορισμένες περιοχές μάλιστα, στα νότια, μπορεί να δουν έως και 100 χιλιοστά βροχής μέσα σε μερικές ώρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...