268
Ο Νιλ Πάρις που κατηγορείται ότι έβλεπε πορνό κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής | John Keeble/Getty Images

«Κατά λάθος έβλεπα πορνό στη Βουλή» ισχυρίζεται ο βρετανός συντηρητικός βουλευτής

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2022, 15:15
Ο Νιλ Πάρις που κατηγορείται ότι έβλεπε πορνό κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής
|John Keeble/Getty Images

«Κατά λάθος έβλεπα πορνό στη Βουλή» ισχυρίζεται ο βρετανός συντηρητικός βουλευτής

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2022, 15:15

Ο Νιλ Πάρις, ο βρετανός βουλευτής των Συντηρητικών που τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το κόμμα του έπειτα από καταγγελίες ότι παρακολουθούσε πορνό στο κινητό τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων, δήλωσε το Σάββατο ότι «άνοιξε το πορνογραφικό site κατά λάθος».

Ο Πάρις, που είναι βουλευτής των Συντηρητικών από το 2010, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τους Τόρις, αφότου ανέφερε ο ίδιος το περιστατικό στην Επιτροπή Δεοντολογίας στο κοινοβούλιο.

«Ο κύριος Πάρις τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Συντηρητικό Κόμμα εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε την Παρασκευή ότι το να παρακολουθεί κανείς πορνό, σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο, είναι απαράδεκτο.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν άνοιξε κατά λάθος το περιεχόμενο στο τηλέφωνό του, ο Πάρις απάντησε «ναι, αλλά αφήστε την έρευνα να το διερευνήσει».

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι γυναίκα υπουργός κατήγγειλε ότι είδε έναν άνδρα βουλευτή να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό, τη στιγμή που αυτός καθόταν δίπλα της στη Βουλή των Κοινοτήτων και τον ίδιο βουλευτή να βλέπει πορνό κατά τη διάρκεια ακρόασης μιας Επιτροπής.

Σε συνέντευξή της στους Times του Λονδίνου που δημοσιεύθηκε το Σάββατο, η σύζυγος του Πάρις, είπε ότι δεν γνώριζε αν ο σύζυγός της έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, λέγοντας ότι είναι «ένας τρυφερός άνθρωπος».

«Ηταν πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό», δήλωσε η Σου Πάρις. «Ειλικρινά, μου κόπηκε η ανάσα. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πορνογραφία. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν θα καθόταν απλά να να βλέπει πορνό, ενώ άνθρωποι δίπλα του τον κοιτάζουν… Αυτές οι κυρίες πολύ δικαιολογημένα είναι θυμωμένες, όπως θα ήμουν το ίδιο κι εγώ», είπε η σύζυγος του βουλευτή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...